40+ singles dating relatie

De Villa komt terug en zoekt singles

Temptation Island, First Dates, Love Island; het zijn slechts enkele programma’s waarin de liefde centraal staat. Nu wordt er weer een oud programma van de plank getrokken en opnieuw gelanceerd: De Villa.

De Villa

n De Villa worden vier vrijgezellen door een computer aan elkaar gekoppeld. Daarna brengen de lovebirds samen een weekje door in een, jawel, villa. Deze week zal moeten uitwijzen of de computer het bij het juiste eind heeft en er een nieuw liefdeskoppel is ontstaan. Het programma werd in 2011 al eens in Nederland uitgezonden en is gebaseerd op de Engelse versie die van 1999 tot 2003 te zien was.

Aanmelden singles

De makers van het programma zijn nog op zoek naar jonge singles die een gokje in de liefde willen wagen. Verlang jij naar een heerlijke zonvakantie, een luxueuze villa én leuke en aantrekkelijke singels? Meld je dan hier aan.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!