Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
boek actie verloren vrouw
4 juli 2018

De vakantiebestemming voor waterratten: Bretagne

De Franse regio Bretagne telt talrijke stranden en een uitgestrekte kustlijn. Daarmee is het een ideale bestemming voor waterratten om deze vijf nieuwe watersportactiviteiten te testen!

Lopen over het water met de Paddle Stepper

De Stand Up Paddle is zowel in Nederland als Frankrijk een ware rage. Toch vinden sommigen het peddelen op een board nog wat te uitdagend. Voor deze mensen bestaat er nu een alternatief: de Paddle Stepper! Dit board is uitgerust met een stepper en stuur, waardoor je perfect in evenwicht blijft. Het stuur is heel eenvoudig te hanteren en verstelbaar in hoogte. Een ideale sportieve activiteit voor het trainen van de benen, terwijl je geniet van het Bretonse landschap!

Waterfietsen in een trimaran

Zin om te zeilen, maar weet je eigenlijk niet zo goed hoe dit moet? Stap in een door trappers aangedreven trimaran! Terwijl je comfortabel achterover leunt breng je deze boot eenvoudig in beweging dankzij de trappers. De boot is heel stabiel en ontworpen om langs de kust te varen, zelfs als het windstil is. Een heel eenvoudige manier om in alle rust kennis te maken met het varen in een zeilboot over de Bretonse wateren!

Kajakken op de golven

Wave-skiën is een kruising tussen surfen en kajakken en een ideale manier om kennis te maken met de boardsport. Dankzij de wave-ski kan iedereen ervaren hoe het is om te glijden over het water en je mee te laten voeren op de golven. Zittend op een dikke surfplank en uitgerust met een peddel, blijf je dankzij de riem en voetensteunen in de goede houding zitten om snel en eenvoudig vooruit te komen. Nu is het alleen nog wachten op de volgende golf!

Lopen door de zee

De ‘marche aquatique’ biedt iedereen de mogelijkheid te sporten in de zee en te genieten van de weldadigheid van het zeewater. Tijdens deze actieve ‘aquagym’ wandel je gekleed in een wetsuit door de zee langs één van de lange zandstranden in Bretagne en doe je verschillende oefeningen in het water. Terwijl je de frisse zeelucht inademt en geniet van de mooie omgeving werk je aan je conditie en train je je spieren, zonder je gewrichten te belasten.

Glijden over het water op een kneeboard

Dankzij de kabelskibaan kun je wakeboarden of waterskiën zonder gebruik te maken van een motorboot, waardoor er geen geluidsoverlast ontstaat voor de natuurlijke omgeving waarin je je begeeft. Deze sportieve buitenactiviteit is te beoefenen op verschillende wateren in Bretagne, midden in de groene natuur. Het speciale kneeboard biedt de gelegenheid om al vanaf acht jaar kennis te maken met deze watersport. Zittend op je knieën op een stabiel foamboard beleef je zo je eerste boardervaringen op het water.

Meer een landrot dan een waterrat en hou je van mooie wandelingen? Ook dan is Bretagne een prachtige vakantiebestemming. Mooie wandel-groepsreizen vind je hier.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Actieve singlevakanties: hier kun je je hart ophalen!

Ben je deze zomer op zoek naar een lekkere actieve vakantie...

Singles ontmoeten tijdens bourgondische speeddate op het water

Op vrijdag 31 mei ontmoeten 50plus singles (dus ook de 60plussers)s...

Oogstrelende snorkelbestemmingen in Indonesië

Indonesië is een paradijs voor duikers en snorkelaars. Dat is geen...

Ontdek de exotische wateren van Malawi

Lake Malawi. Het is de grootste natuurlijke attractie van Malawi en...

Romantisch Parijs beste reisbestemming op de wereld

Ook zo dol op Parijs? Alleen is leuk, maar met je...

singlessite gidsen

50+ reizen gids

Met andere singles op vakantie...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Avontuur en cultuur reizen gids

Singlereizen zijn een avontuur!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie