erectie penis condoom

De Tinder voor triootjes in ontwikkeling

Een nieuwe datingapp wil drie mensen met elkaar in contact brengen voor een (seksueel) afspraakje en de Tinder voor triootjes worden. Volgens de website van 3nder is de app bedoeld voor zowel ervaren, groentjes en nieuwsgierige mensen. De makers zijn van mening dat wie een voorkeur voor een ‘ménage à trois’ heeft, al jarenlang gediscrimineerd wordt.

Triootjes makkelijker maken

Voor je al helemaal enthousiast wordt, de app is nog in de ontwikkelingsfase en wordt momenteel gefinancierd via crowdfunding. Wat de makers alvast wel beloven is dat ze triootjes voor jou makkelijk maken. De zakenman Dimo Trifonov kwam op het idee van deze ‘nieuwe Tinder’, de populairste datingapp die op basis van je locatie met andere singles in contact brengt, voor triootjes. Je kunt je als single of als koppel inschrijven.

Identiteit kan verborgen blijven

Net als bij andere datingapps kun je een persoonlijk profiel aanmaken met persoonlijke details en het type van relatie dat je zoekt. Volgens de website kunnen gebruikers een instelling kiezen waarmee ze hun identiteit verborgen houden voor vrienden en familie. Zo kunnen ze zonder zorgen in de hele database van de app kijken. Het doel van de app is om de kijk van de mensen op seksualiteit en relaties te verbreden. We moeten onze sociale aanvaarding uitbreiden. Volgens de makers kreeg de app al 111 aanvragen afgelopen vrijdag.

Niet iedereen is enthousiast

Toch is niet iedereen even enthousiast over 3nder. Heel wat journalisten van verschillende Britse en Amerikaanse media zien het nut van deze app niet in in. Journaliste bij Styleite Hannah Ongley: “Als je je wilt wagen aan het seksuele en emotionele mijnenveld van een triootje, dan moet je maar het lef hebben om hiervoor in het echte leven de eerste stap te zetten.”

Bron: HLN

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.