NAC huldiging

De strijk loopt niet weg

“Mama, ga nu niet zeggen dat je het druk hebt”, zegt mijn zoon, die vroeg of ik even zijn shirtje kon strijken. “Straks ga ik alle strijk wegwerken, dan kun je weer pakken wat je aan wilt,” was mijn antwoord, “en ja, ik ben lekker druk bezig.” Het druk hebben is niet erg, als je het maar vooral druk hebt met zaken waar je blij van wordt. En de strijk loopt niet weg.

Geluk zien maakt blij

Het grootste deel van de week met activiteiten bezig zijn, die je leuk vindt, dat is toch heerlijk. Wanneer dat zaken zijn die met werk te maken hebben, dan is dat helemaal goed. Dan vang je twee vliegen in een klap. Je doet iets waar je gelukkig van wordt en waar je geld mee verdient. Vorige week vrijdag een bruiloft mogen fotograferen van Jarno en Debby. Een stel dat elkaar via MSN en chatten heeft leren kennen en in elkaar echt hun maatje gevonden hebben. Vooral dezelfde humor en zelfde hobby’s, bracht hen samen. Het geluk zien van anderen en daar zo’n dag deel van te mogen zijn, maakt me oprecht blij.

Werken met een glimlach

Dinsdag de huldiging van de NAC spelers op de Grote Markt voor het stadhuis in Breda als opdracht op de foto mogen zetten. Het is zo bijzonder om te zien dat er zoveel mensen gelukkig worden van een voetbalclub, die na twee jaar Jupiler League weer Eredivisie gaat spelen. De blijheid die daar was, maakte mij blij. Lachende en zingende mensen op een zonnige dag, zonder rottigheid, alleen maar leuk. Thuis de foto’s bekeken en bewerkt, daar had ik nogmaals plezier. Ik zit dan met een glimlach achter de computer.

Overtuigende liefde maakt blij

Afgelopen vrijdag opnieuw een bruiloft als opdracht gehad. Soms een half jaar geen en nu twee weken achter elkaar. Een jongen Matthijs die met zijn 21 jaar met heel zijn hart gekozen heeft voor de 30 jarige Adoline. “We hebben de hele wereld al over ons heen gehad, door onze keuze voor elkaar,” zegt de bruidegom. “Maar ik wil kunnen zeggen dat ik met deze mooie vrouw getrouwd ben.” Zo jong nog en zo overtuigd van de liefde. Dat is mooi. Die liefde was ook voelbaar tijdens het maken van de foto’s en de ceremonie. Om blij van te worden.

De strijk loopt niet weg

Dat de was en de strijk er op het moment wel eens bij in inschieten, dat is dan zo. Dat ik me op deze manier veel prettiger voel dan thuis te zitten en niets om handen te hebben, dat mag duidelijk zijn. Probeer het voor elkaar te krijgen werk te hebben waar je blij van wordt, want er moeten heel wat uren gewerkt worden voor een toereikend inkomen. Maar mij hoor je niet klagen. Heerlijk wanneer mijn agenda overloopt. Goed teken wanneer mijn wasmanden uitpuilen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.