Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
NAC huldiging
5 juni 2017

De strijk loopt niet weg

“Mama, ga nu niet zeggen dat je het druk hebt”, zegt mijn zoon, die vroeg of ik even zijn shirtje kon strijken. “Straks ga ik alle strijk wegwerken, dan kun je weer pakken wat je aan wilt,” was mijn antwoord, “en ja, ik ben lekker druk bezig.” Het druk hebben is niet erg, als je het maar vooral druk hebt met zaken waar je blij van wordt. En de strijk loopt niet weg.

Geluk zien maakt blij

Het grootste deel van de week met activiteiten bezig zijn, die je leuk vindt, dat is toch heerlijk. Wanneer dat zaken zijn die met werk te maken hebben, dan is dat helemaal goed. Dan vang je twee vliegen in een klap. Je doet iets waar je gelukkig van wordt en waar je geld mee verdient. Vorige week vrijdag een bruiloft mogen fotograferen van Jarno en Debby. Een stel dat elkaar via MSN en chatten heeft leren kennen en in elkaar echt hun maatje gevonden hebben. Vooral dezelfde humor en zelfde hobby’s, bracht hen samen. Het geluk zien van anderen en daar zo’n dag deel van te mogen zijn, maakt me oprecht blij.

Werken met een glimlach

Dinsdag de huldiging van de NAC spelers op de Grote Markt voor het stadhuis in Breda als opdracht op de foto mogen zetten. Het is zo bijzonder om te zien dat er zoveel mensen gelukkig worden van een voetbalclub, die na twee jaar Jupiler League weer Eredivisie gaat spelen. De blijheid die daar was, maakte mij blij. Lachende en zingende mensen op een zonnige dag, zonder rottigheid, alleen maar leuk. Thuis de foto’s bekeken en bewerkt, daar had ik nogmaals plezier. Ik zit dan met een glimlach achter de computer.

Overtuigende liefde maakt blij

Afgelopen vrijdag opnieuw een bruiloft als opdracht gehad. Soms een half jaar geen en nu twee weken achter elkaar. Een jongen Matthijs die met zijn 21 jaar met heel zijn hart gekozen heeft voor de 30 jarige Adoline. “We hebben de hele wereld al over ons heen gehad, door onze keuze voor elkaar,” zegt de bruidegom. “Maar ik wil kunnen zeggen dat ik met deze mooie vrouw getrouwd ben.” Zo jong nog en zo overtuigd van de liefde. Dat is mooi. Die liefde was ook voelbaar tijdens het maken van de foto’s en de ceremonie. Om blij van te worden.

De strijk loopt niet weg

Dat de was en de strijk er op het moment wel eens bij in inschieten, dat is dan zo. Dat ik me op deze manier veel prettiger voel dan thuis te zitten en niets om handen te hebben, dat mag duidelijk zijn. Probeer het voor elkaar te krijgen werk te hebben waar je blij van wordt, want er moeten heel wat uren gewerkt worden voor een toereikend inkomen. Maar mij hoor je niet klagen. Heerlijk wanneer mijn agenda overloopt. Goed teken wanneer mijn wasmanden uitpuilen.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

Nieuw in NL: Body Wrap luxe shapewear met kant

gerelateerde artikelen

Singles zijn steeds vaker gelukkig

Uit een Duits onderzoek over het liefdesleven van 2.500 mensen tussen...

Single met de kerst: vijf redenen om blij te zijn

Hoewel kerst erg draait om het samenzijn van geliefden en mensen...

Wist je dat kerstfilms goed zijn voor je gezondheid?

Ben jij ook helemaal idolaat van kerst en vind je het...

Single vrouw: dan ben je super happy en leef je lekker lang!

Onderzoek laat zien dat single vrouwen tot de gelukkigste groep behoren,...

Deze 3 dingen gebeuren er met je brein als je de ware ontmoet

Niet alleen je eetlust verdwijnt, ook je hersenen ondergaan een aantal...

singlessite gidsen

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

advertentie

Direct Wonen Huren