het staat in de sterren geschreven
25 April 2017

De sterren weten waarom jij single bent

Je bent single. Waarom? Omdat het in de sterren staat. Geloof je dat? Dan zal je veel van waarheid lezen wanneer je horoscopen doorleest. Vind je het een grote lariekoek, dan is iedere omschrijving niet aan jou besteedt. En toch vinden we het allemaal wel grappig om te lezen wat horoscopen te melden hebben. Hoe kun je nu zo’n grote groep mensen die toevallig in dezelfde periode geboren zijn, in een groep stoppen en ze typeren als een en dezelfde? Ik vind het knap.

De sterren weten waarom jij single bent

Wanneer je in horoscopen gelooft, hecht je dus meer waarde aan de stand van de sterren bij jouw geboorte dan aan het DNA van je beide ouders. Misschien doe je dat omdat je echt niet op een van je twee ouders wilt lijken. Maar jammer genoeg dan, dat doe je waarschijnlijk toch. Jammer voor jou. Heeft een van jouw ouders ook nog de zelfde sterrenbeeld als jij, dan zul je vast het een en ander terug zien in jou wat je bij je ouders zag of ziet. Maar jij bent single en jouw ouders niet, anders was jij er niet geweest. In de sterren staat waarom jij de ware nog niet ontmoet hebt. Samenvatting van bevindingen van Cosmopolitan.

Ram 21 maart-19 april

Je hebt nog  niet alles hebt gehaald uit je single leven. Er zijn nog steeds plekken in de wereld die je nog moet ontdekken en vreemdelingen met wie je graag een avontuurtje wilt beleven. Dit moet je eerst gedaan hebben voor dat jij je overgeeft aan een ware liefde.

Stier 20 april-20 mei

Je werk slokt  al je vrije tijd op. Je werk is je lust en je leven, dus dat vind je niet erg. Kiezen tussen carrière en een liefdesleven? Nog geen denken aan. Is er écht geen gaatje in je agenda? Werken en af en toe een biertje drinken met een leuke vent, kan goed samen gaan.

Tweelingen 21 mei-20 juni

Jij wilt eerst te weten komen wie je zelf bent. Zolang je dat nog niet weet, weet je niet wat je in jouw wederhelft moet vinden. Zoek eerst rustig verder naar je ware ik.

Kreeft 21 juni-22 juli

Jij schrikt potentiële partners af tijdens je zoektocht naar de ware, omdat je vaak te hard van stapel loopt. Eerst gezellig kennismaken, dan pas vertellen over je kinderwens.

Leeuw 23 juli-22 aug

Onafhankelijk zijn dat is jouw streven. Een man is volgens jou niet nodig voor een vrouw. Jij kunt in ieder geval goed zonder. Maar daarom mag je het best gezellig vinden een relatie te hebben. Als je iedere potentiële man blijft wegduwen, dan zul je inderdaad altijd single blijven. Gewenst of niet.

Maagd 23 aug-22 sept

Je was niet altijd single, dus je hebt een ex. En die ex is jouw probleem. Daar ben je nog niet overheen. Dus nog niet klaar om een ander te binden. Iedere nieuwkomer wordt vergeleken met jouw ex en dat is geen eerlijke concurrentie. Laat die ex voor wat het is. Sta open voor een nieuw liefje, die echt leuker kan zijn.

Weegschaal 23 sept-22 okt

Je bent verlegen en dat maakt daten ongemakkelijk. Iemand lang aankijken dat gaat hem niet worden. Hier moet je wel aan gaan werken anders gaan andere sterrenbeelden er met jouw potentiele geliefde vandoor.

Schorpioen 23 okt-21 nov

Over relaties ben je sceptisch, dus sluit jij je ervoor af. Makkelijkste om te doen, want dan kun je ook niet gekwetst worden. Maar het is beter een keer gekwetst te worden dan nooit het liefje van iemand te zijn. Jouw ware bestaat echt wel.

Boogschutter 22 nov-21 dec

Bindingsangst houdt jou in zijn greep. Iemand moet niet te dicht bij komen. Daarom ben je nog steeds vrijgezel. Je hebt toch ook sterke vriendschappen, die bewijzen dat lange relaties helemaal niet beklemmend zijn.

Steenbok 22 dec-19 jan

Jij duldt geen kritiek, dus wil je niemand om je heen die kritiek kan geven. Iemand moet jou nemen zoals je bent, en je zelf soort van aanbidden. Van compromissen sluiten ben je niet. Daarom ben jij nog steeds vrijgezel. Misschien moet je iets van de ladder afkomen als je toch een relatie wilt, ooit.

Waterman 20 jan-19 febr

Torenhoog zijn jouw verwachtingen van een relatie. Dat is bij jou de reden dat je nog steeds vrijgezel bent. Niemand kan voldoen aan jouw enorme checklist, die ook steeds langer wordt. Wees meer reel.

Vissen 20 febr-20 maart

Verandering is iets waar jij niet van houdt. En  een serieuze relatie aangaan, betekent een drastische verandering in je leven. Nee, bedankt. Maar dan weet je dat je vaak alleen zult zijn.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Dit zijn je beste liefdesmatches als je een Schorpioen bent

De sterrenbeelden Kreeft, Vissen of Stier hebben volgens de sterren een...

3 sterrenbeelden die zich het meest tot jou aangetrokken voelen

Wie interesse heeft in astrologie weet natuurlijk allang dat bepaalde sterrenbeelden...

Relatieadvies nodig? Dit staat erover in de sterren

Natuurlijk geen oplossing voor langdurige relatieproblemen maar wel een tipje van...

Als je op zoek bent naar een trouwe partner wil je kijken naar deze 3 sterrenbeelden

In een relatie is het erg belangrijk dat je je partner...

Is je date een match?

Wist je dat je met behulp van astrologie al een idee...

singlessite gidsen

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

advertentie