Belgische singles

De sociale superheld

Paul en Roderik hebben een missie. Ze willen van de aarde de gelukkigste planeet van het universum maken. Zij geloven dat geluk in de wereld begint bij geweldige relaties. Met De sociale superheld willen ze zoveel mogelijk mensen leren om oprecht contact met elkaar te maken. Kortom: lezers opleiden tot sociale superhelden.

Echt geluk


Een heel groot huis. Bakken met geld. De perfecte baan. Wie wil het niet? We streven deze dingen na, maken er tienjarenplannen omheen en gaan ervan uit dat eindelijk gelukkig zijn als we ze bezitten. Maar wist je dat écht geluk, die tevredenheid waar we naar zoeken, niet ligt in huizen, banen of financiën, maar in de kwaliteit van je relaties?

boek sociale superheld

In 7 simpele stappen effectiever communiceren

In het boek De sociale superheld van communicatiecoaches Roderik Kelderman en Paul Vrouwenvelder leer je meer vrienden te maken en mensen positief te beïnvloeden. Je gaat in zeven simpele stappen effectiever communiceren, terwijl jij jezelf en je omgeving gelukkiger maakt. Je verbetert de kwaliteit van je relaties, niet alleen op persoonlijk gebied maar ook professioneel.

Boek voor jou!

Ben je benieuwd hoe je effectief een gun-factor krijgt bij anderen? Wil je graag leren om anderen een goed gevoel te geven? Wil je meer zelfvertrouwen in het sociale contact? Dan is dit het boek voor jou! In heldere, praktische taal leren Roderik en Paul jou een sociale superheld te worden.

Roderik Kelderman en Paul Vrouwenvelder zijn communicatie-coach. Roderik is oprichter en trainer van Het NLP Instituut en was coach in het tv-programma Casanova Bootcamp. Paul studeerde bestuurskunde en richt zich als coach op het verbeteren van samenwerkingen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.