Belgische singles
15 October 2017

De sociale superheld

Paul en Roderik hebben een missie. Ze willen van de aarde de gelukkigste planeet van het universum maken. Zij geloven dat geluk in de wereld begint bij geweldige relaties. Met De sociale superheld willen ze zoveel mogelijk mensen leren om oprecht contact met elkaar te maken. Kortom: lezers opleiden tot sociale superhelden.

Echt geluk


Een heel groot huis. Bakken met geld. De perfecte baan. Wie wil het niet? We streven deze dingen na, maken er tienjarenplannen omheen en gaan ervan uit dat eindelijk gelukkig zijn als we ze bezitten. Maar wist je dat écht geluk, die tevredenheid waar we naar zoeken, niet ligt in huizen, banen of financiën, maar in de kwaliteit van je relaties?

boek sociale superheld

In 7 simpele stappen effectiever communiceren

In het boek De sociale superheld van communicatiecoaches Roderik Kelderman en Paul Vrouwenvelder leer je meer vrienden te maken en mensen positief te beïnvloeden. Je gaat in zeven simpele stappen effectiever communiceren, terwijl jij jezelf en je omgeving gelukkiger maakt. Je verbetert de kwaliteit van je relaties, niet alleen op persoonlijk gebied maar ook professioneel.

Boek voor jou!

Ben je benieuwd hoe je effectief een gun-factor krijgt bij anderen? Wil je graag leren om anderen een goed gevoel te geven? Wil je meer zelfvertrouwen in het sociale contact? Dan is dit het boek voor jou! In heldere, praktische taal leren Roderik en Paul jou een sociale superheld te worden.

Roderik Kelderman en Paul Vrouwenvelder zijn communicatie-coach. Roderik is oprichter en trainer van Het NLP Instituut en was coach in het tv-programma Casanova Bootcamp. Paul studeerde bestuurskunde en richt zich als coach op het verbeteren van samenwerkingen.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Zal hij goed zijn als minnaar?

Mannen zijn zeker niet zo mysterieus als ze zich soms voordoen....

Je zelfvertrouwen vergroten voor na de lockdown: 7 tips

De pandemie heeft onze ‘normale’ routine van dag tot dag beëindigd...

Happy single zijn? Zo doe je het!

Ga jij lekker solo door het leven? Alleen maar wel gelukkig?...

Met deze lichaamstaal straal je meer zelfvertrouwen uit

Een beetje meer zelfvertrouwen, dat kunnen we van tijd tot tijd...

Wat kun je nog wel (en niet) sociaal gezien ten tijde van het coronavirus?

We beseffen: de horeca, dat kan voorlopig niet meer en de...

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie