De single vindt zichzelf happy én knap

SINGLES Fun Facts enquête: wat hebben singles met elkaar gemeen?

De single vindt zichzelf happy én knap

Dat de doorsnee single niet bestaat moge duidelijk zijn maar uit een steekproef  blijkt dat ze meer met elkaar gemeen hebben dan op het eerste gezicht lijkt. Zo is 70 procent happy, slaapt meer dan de helft aan de rechterzijde van het bed, drinken ze liever koffie dan thee, verkiezen ze strand boven bos en noemt 80 procent zichzelf knap. Dit blijkt uit een enquête die werd uitgevoerd door online magazine Singlessite.nl in samenwerking met de VARA.

Voor het thema programma van Evenblij met Singles dat op 19 april door de VARA werd uitgezonden hield Singlessite.nl een steekproef onder 102 singles naar hun levensstijl en voorkeuren.

Sperziebonen
Zo vindt men sperziebonen veruit de lekkerste groente, melkchocolade smakelijker dan puur en is kaas het favoriete broodbeleg. Uitgaan is het meest vervelende om alleen te doen en komt George Clooney als lekkerste man en Doutzen Kroes als lekkerste bekende vrouw uit de bus. Vrouwen zien het mannelijk torso als meest sexy lichaamsdeel, de mannen kunnen niet kiezen tussen billen en borsten. Zo’n 70 procent vindt dat lengte ertoe doet en 14 procent heeft nooit seks.

Naakt
Maar liefst 70 procent noemt zichzelf een happy single, 17 procent overweegt therapie en bij 10 procent doet mama nog wel eens een poging om zoon of dochterlief te koppelen. De single rijdt het liefst een Audi, poetst de tanden net iets vaker elektrisch dan met de hand en gaat een kwart om 23.30 naar bed. Het meeste geld wordt uitgegeven aan kleding en 62 procent slaapt naakt. Honden zijn populairder dan katten en 10 procent van de singles vindt dieren beter gezelschap dan mensen.

Buikje
Volgens de singles is uitgaan nog altijd de beste manier om een date te scoren, verkiest 78 procent Roemers boven Wilders en plassen er net iets meer mannen staand dan zittend. 64 procent vindt dat mannen best een buikje mogen hebben en een derde van de vrouwen draagt liever een HEMA onderbroek dan sexy lingerie. Zowel mannen als vrouwen hebben overigens liever een jong blaadje dan een oude bok als partner.

Boulevard
Op vakantie gaat men liever met de tent dan met de caravan en verkiest 75 procent Berlijn boven Benidorm als bestemming. Verreweg de meeste singles geven de voorkeur aan slowfood en 91 procent van de singles zegt te kunnen koken. Van de ondervraagde vrijgezellen zit 41 procent 1 a 2 uur per dag achter de computer en 74 procent van hen kijkt liever naar Boulevard dan naar Shownieuws.

Ook anoniem meedoen aan onze online onderzoeken? Graag! 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten