knap en single

De single man weet niet wat hij mist

Het is inmiddels een vertrouwd fenomeen; single vrouwen van een jaar of veertig, vijftig ontmoeten mannen het liefst in ‘het wild’. Een persoonlijke ontmoeting tijdens een event of feest doet hun hart nu eenmaal sneller kloppen dan een foto op een datingprofiel. Helaas zijn de single mannen in die leeftijdscategorie doorgaans met geen stok de deur uit te slaan. Behalve voor een kersverse date die ze op een datingsite hebben gescoord.

Hoofdbrekens

Dit bezorgt menig activiteitenclub serieuze hoofdbrekens. Want hou alle single dames die in grote getalen op zo’n event afkomen maar eens tevreden als er slechts een paar leuke exemplaren rondlopen. Activiteitenclubs halen vaak alles uit de kast om de single man te bewegen het eens over een andere boeg te gooien, uit die luie bureaustoel te komen en zijn gezicht eens te laten zien terwijl hij lacht, praat en beweegt. Mannen krijgen vaak lastminute hoge kortingen aangeboden, soms mogen ze zelfs gratis deelnemen, alles wordt in stelling gebracht, als ze maar komen!

Een man weet niet wat hij mist..

Zong De Dijk ooit met succes. En ook hier klopt dat als een bus. De single man van een jaar of vijftig heeft geen flauw idee wat er voor walhalla er op hem ligt te wachten als hij eens zich zou opgeven voor een leuk event of activiteit. Waar mannen op een datingsite vaak met moeite een potentiele kandidaat zover hebben gekregen om een afspraakje te maken (daar is de concurrentie namelijk groot) vechten de dames elkaar tijdens een evenement bijna de tent uit om hun onverdeelde aandacht.

Haantjesgedrag

Het is de wet van de grote aantallen. Zet 15 single vrouwen en 3 single mannen bij elkaar en dan blijkt al snel dat vrouwen hetzelfde haantjes gedrag vertonen waar mannen vaak van worden beticht. Schaarste maakt begerig dus halen de dames alles uit de kast om indruk te maken op die paar aanwezige mannen. Hier geen grote concurrentie zoals op de datingites. De dames liggen praktisch aan hun voeten, ze hoeven enkel nog te kiezen. Mannen, jullie moesten eens weten…

Taboe

Of dit taboe in de nabije toekomst wordt beslecht is nog maar de vraag. Doorgaans vinden mannen van nature dat ze het zelf wel afkunnen. Kijken, kiezen, benaderen en afspreken. Ze zien het opgeven of deelnemen aan een activiteit haast als een tekortkoming van zichzelf. Want dat hebben ze toch niet nodig om leuke vrouwen te leren kennen? Nee mannen, dat hebben jullie niet nodig, net als die vrouwen dat niet nodig hebben. Ze ontmoeten jullie gewoon liever in het echt en kijken je liever in je ogen dan naar de foto op jullie datingprofiel.

Bron: redactie Singlessite.nl

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.