seks op het strand

Dé signalen voor een zomerse vakantieflirt of meer..

Een vakantieflirt is per definitie zorgeloos, ontspannend, sexy en leuk. Tenzij je op zoek bent naar een echte relatie natuurlijk, want dan is ontdekken dat hij niks meer wil een serieuze tegenslag. Gelukkig zijn er een aantal signalen die je op voorhand kunnen vertellen waar hij op uit is.

  1. Zomerflirt: hij zet zijn lichaam in de kijker

Als een man duidelijk zijn lichaam laat zijn, en meer bepaald zijn kruis, dan is hij enkel uit op seks. “Zo toont hij aan iedereen dat hij je wil. Het is als een hond, die zijn territorium wil afbakenen”, zegt lichaamstaalexperte Janine Driver.

  1. Relatie: hij trekt zijn wenkbrauwen omhoog

Let op zijn gezicht als jullie aan het praten zijn. Als hij zijn wenkbrauwen vaak optrekt, dan is hij geïnteresseerd. Experten zeggen dat hij zo opgetogen is om bij jou te zijn, dat hij zichzelf (namelijk zijn wenkbrauwen) niet kan inhouden.

  1. Zomerflirt: hij post onmiddellijk foto’s op Facebook

“Als hij een foto van jullie twee trekt, hem op Facebook post en jou onmiddellijk tagt, dan probeert hij indruk te maken op zijn vrienden”, zegt experte Katherine Chloé Cahoon.

  1. Relatie: hij blijft vaag op facebook

Als je op zijn Facebook op zoek gaat naar signalen dat hij iets voelt voor jou, dan moet je helemaal niet teleurgesteld zijn als je niks vindt. “Veel mannen die een nieuwe relatie hebben of willen, blijven vaag op Facebook”, zegt Cahoon. “Ze willen eerst een band opbouwen voor ze iets over jou posten.”

  1. Zomerflirt: hij luistert met zijn handen

Een man die vraagt wat je studeert of wat voor werk je doet terwijl hij met zijn hand over je rug of dijen streelt, geeft helemaal niks om het antwoord. Een gewoon gesprek (en een serieuze relatie) zit er dan ook niet in.

  1. Relatie: hij draait zijn navel naar jou

“De navel van een man verklapt veel over zijn gevoelens”, meent Driver. Als hij zich constant naar jou draait, dan is hij oprecht geïnteresseerd. “Als zijn vrienden langskomen en zijn navel blijft naar jou gericht, dan is dat een zeer goed teken.”

  1. Zomerflirt: hij wil met jou in het bubbelbad

“Ik noem het de Wet van het Bubbelbad”, zegt Cahoon. “Als hij je vraagt om samen met hem in een jacuzzi te kruipen, dan is hij niet op zoek naar een relatie.”

  1. Relatie: hij maakt plannen

Mannen zijn meestal niet zo toekomstgericht als vrouwen, dus alles dat een zekere planning vereist, is een goed teken. Dat kan gaan van een reservatie in een restaurant, over concerttickets tot een romantische citytrip.

  1. Zomerflirt: hij maakt oogcontact

“Een flirter is zeer zelfzeker, zelfs bijna agressief. Hij kan je hard aanstaren om te tonen wie de controle heeft”, zegt Driver. “Dat is dezelfde techniek die ook agenten, rechters en advocaten gebruiken als een teken van intimidatie.” Als hij je dus aanstaart zonder te knipperen, dan is hij niet van plan om te blijven.

  1. Relatie: hij wil ook overdag afspreken

Een man die ook met jou wil afspreken als de zon schijnt, ziet een serieuze relatie wel zitten. Hij is namelijk ook bereid om tijd met jou door te brengen die niet meteen tot romantiek (lees: seks) leidt.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!