groepsreizen voor singles

De populairste vakantiebestemmingen van 2018

Sta jij ook te popelen om in het nieuwe jaar op reis te gaan? Je bent niet de enige! Het gemiddelde bedrag dat wordt uitgegeven aan vakantie ligt ruim 20 procent hoger dan in 2017. Benieuwd waar die reizen heengaan? Wij delen de top 10 populairste bestemmingen in 2018!

Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden blijken onverminderd populair: met acht procent stijging staan zij bovenaan de lijst. Ook Turkije en Egypte doen het goed: na een moeizame periode stijgen deze landen met 38 en 46 procent naar een vijfde en zesde plek. Nieuwkomer in de lijst van bestemmingen is Griekenland. Met een stijging van 30 procent kan dit land rekenen op een flinke toename van Nederlandse reizigers in 2018. Maar niet alleen het buitenland doet het goed: op nummer acht staat namelijk ons eigen kikkerlandje. Weekendjes weg lijken een heuse impuls te hebben gekregen met een stijging van 21 procent.

Uit het onderzoek van D-reizen blijkt ook dat de toerist van de toekomst vooral gecharmeerd is van klein: plekken die nog niet ontdekt zijn door het massatoerisme. Vooral het gevoel om bij de lokale bevolking aan te sluiten, spreekt aan.

De volledige top tien populaire vakantiebestemmingen in 2018:

1. Canarische Eilanden (+8 procent)
2. Spanje (+1 procent)
3. Griekenland (+30 procent)
4. Verenigde Staten (-6 procent)
5. Turkije (+38 procent)
6. Egypte (+46 procent)
7. Frankrijk (-6 procent)
8. Nederland (+21 procent)
9. Portugal (-1 procent)
10. Oostenrijk (-3 procent)

Reiskriebels maar heb je momenteel niemand om met je mee op vakantie te gaan? Kijk dan eens op de reisagenda van Single2Travel.nl voor de mooiste singlevakanties! 

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!