fotografie

De perfecte selfie: ontdek het Instagram-museum in Amsterdam

In 15 verschillende kamers kun je vanaf deze week het perfecte Instagram-plaatje maken in het tijdelijke pop-upmuseum Wondr in Amsterdam. “De bedoeling van deze experience is dat je van 2D naar 3D gaat, dat je mee kan doen met het plaatje zelf en dat je je mengt in het schilderij”, legt oprichter Sarah Mendes bij de NOS uit.

De initiatiefneemster komt uit Brazilië en vindt de winters hier donker en grijs. Ze bedacht Wondr als een plek ‘waar het altijd leuk is en waar je met je vrienden naartoe kan om te spelen.’

In 15 verschillende kamers kun je vanaf deze week het perfecte Instagram-plaatje maken in het tijdelijke pop-upmuseum Wondr in Amsterdam.

Van 2D naar 3D

“De bedoeling van deze experience is dat je van 2D naar 3D gaat, dat je mee kan doen met het plaatje zelf en dat je je mengt in het schilderij”, legt oprichter Sarah Mendes bij de NOS uit. De initiatiefneemster komt uit Brazilië en vindt de winters hier donker en grijs. Ze bedacht Wondr als een plek ‘waar het altijd leuk is en waar je met je vrienden naartoe kan om te spelen.’

Waar kun je foto’s van maken?

  • Terwijl je zingt in de karaoke-kamer
  • Danst in de silent disco
  • Vanaf een glijbaan in een bak met marshmellows terecht komt
  • Samen met flamingo’s op de foto
  • Jezelf fotograferen op een schommel

Het museum is 7 dagen per week van 11 tot 19 u. geopend en is te vinden in het pand Meeuwenlaan 88 in Amsterdam-Noord. Om binnen te komen moet je vooraf online een ticket voor een bepaald tijdslot kopen. De initiatiefnemers zeggen dat je je er gemiddeld tussen de 60 en 90 minuten kunt vermaken en dat voor een prijs van bijna 25 euro per persoon. Het tijdelijke museum van 1200 vierkante meter is open tot 18 maart 2020.

Foto’s op mail

In elke van de 15 ruimtes zijn camera’s geplaatst die foto’s van bezoekers maken. Je hoeft dus niet je foto’s zelf perfect te timen, je ontvangt jouw foto’s na je bezoek gewoon via de e-mail.

https://www.instagram.com/p/B2egsvXo5GM/?utm_source=ig_web_options_share_sheet

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.