foute man daten

De moderne man huilt en houdt niet van stripclubs

Zijn moderne mannen nu ijdeltuiten die hun haren verven, macho’s die alleen sport willen kijken of watjes die ook al eens een traantje wegpinken? Het Amerikaanse mannenblad Esquire polst naar het gedrag van de ‘normale’ man.

‘Veel mannen denken dat wat ze zeggen of doen niet normaal is volgens traditionele opvattingen over mannelijkheid’, zegt Esquire-journalist Richard Dorment. Daarom publiceert het mannenblad in zijn februarinummer de resultaten van een enquête bij 1.000 lezers over liefde, verzorging en vrije tijd. ‘Sommige ‘mannelijke’ dingen die al in vorige generatie bestonden, zijn nog hetzelfde, zoals interesse in sport’, zegt Dorment. ‘Maar daarnaast zijn er dingen waar mannen nu voor uitkomen die enkele jaren geleden ondenkbaar geweest zouden zijn’.

Seks

Uit de enquête blijkt onder meer dat 37 procent van de mannen toegeeft de afgelopen maand gehuild te hebben. 32 procent zegt meerdere keren per dag ‘ik hou van je’ tegen zijn vrouw en kinderen, 34 procent doet dat ongeveer een keer per dag. 63 procent heeft nog nooit seksuele sms-jes gestuurd en 45 procent van de mannen heeft één tot twee keer per week seks.

Wat vrije tijd betreft, kijkt iets meer dan de helft van de mannen graag naar sportwedstrijden: slechts 29 procent van de mannen vindt dit niet leuk. Stripclubs blijken minder populair dan gedacht: slechts 7 procent van de mannen vindt dit leuk, terwijl 37 procent van de mannen dit helemaal niet leuk vindt.

Uiterlijk

Hoewel mannen niet vies zijn van een dagcrème (56 procent gebruikte een dagcrème de afgelopen maanden), blijkt de rest van de make-up kast niet zo geliefd. 78 procent heeft nog nooit concealer gebruikt om een puistje te verbergen, 96 procent heeft nog nooit een spray tan gehad en 76 procent heeft nog nooit een manicure gehad.

En voor u als vrouw dacht dat het allemaal nog meevalt met de mannelijke clichés: de meerderheid van de mannen kijkt niet graag naar zangwedstrijden op tv, koopt liever een auto dan nieuwe kleren en zou liever niet naar een concert van Coldplay gaan.

Zijn moderne mannen nu ijdeltuiten die hun haren verven, macho’s die alleen sport willen kijken of watjes die ook al eens een traantje wegpinken? Het Amerikaanse mannenblad Esquire polst naar het gedrag van de ‘normale’ man.

Bron: Nieuwsblad

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.
By Tijmen ·
10 december 2021

Kerstdiner zoals vanouds, maar dan met meer groen

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.