daten december coach

De meeste singles daten op Lexa

Van de drie grote Nederlandse datingsites is Lexa.nl koploper met het hoogste bezoekersaantal. Een feit is zelfs, dat Lexa.nl meer dan twee keer zoveel bezoekers trekt dan nummer twee en drie datingsites bij elkaar opgeteld.

Relatieplanet en Pepper blijven daarmee qua bezoekersaantallen achter bij Lexa.nl, volgens comScore’s laatste onderzoek naar bezoekersaantallen binnen de categorie ‘Online Personals’.

 Desktop & mobiel

Uit de cijfers van comScore blijkt dat Lexa.nl in juli, augustus en september van 2014 gemiddeld 355.000 unieke bezoekers per maand trok. Relatieplanet en Pepper haalde in diezelfde maanden respectievelijk 130.000 en 22.000 bezoekers. De genoemde bezoekersaantallen van Lexa.nl betreffen alleen het verkeer via de desktop. De mobiele traffic in deze maanden, is gelijk aan de traffic die via desktop binnen komt. Het totale aantal bezoekers via desktop en mobiel bij elkaar opgeteld, is dus hoger.

Singles in de regio

‘De groei die we zien is vorig jaar al ingezet. Met deze bezoekersaantallen zijn we natuurlijk heel tevreden. Het is een indirect compliment naar het feit dat we naar de wensen van singles luisteren en de site hier continu op aanpassen. De single wil bijvoorbeeld steeds sneller iemand in zijn of haar regio vinden, zonder lange vragenlijsten te moeten invullen. Daar passen wij de site op aan,’ aldus Stefan van den Berg, algemeen directeur Lexa.nl.

‘Wat ook heeft bijgedragen aan de snelle groei is onze Daily 6, waarin we dagelijks zes singles voorstellen, afgestemd op iemands zoekprofiel,’ vervolgt van den Berg. ‘Door de kennis die wij delen met onze zustersites in Europa en de US, samen met een internationaal ontwikkelteam van meer dan honderd personen, kunnen we snel nieuwe product features lanceren.’

lexa-afb2lexa-afb1

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam