vakantie tips facebook

De meest wanhopige vrijgezel ooit

Denk jij op sommige momenten dat jij de meest wanhopige single bent ooit? Dan ben je daarin niet de enige. Hier het verhaal van een Servische vrijgezel die op zoek is naar de ware liefde. Via Facebook wil hij zijn kans vergroten maar komt tot nu toe steeds van een koude kermis thuis.

Reeds 5.000 berichtjes verzonden

Predrag stuurde tevergeefs 5.000 berichtjes naar vrouwen zonder ook maar een positief antwoord te krijgen, maar toch geeft hij de moed niet op. De 34-jarige Predrag Jovanovic startte zijn virtuele zoektocht naar een partner omdat hij zegt weinig andere keus te hebben.

Hij woont namelijk in een klein dorpje naast de hoofdstad Belgrado. ‘In mijn dorp wonen geen single meisjes,  maar alleen maar getrouwde vrouwen en grootmoeders. Het is erg moeilijk om vrouwen te ontmoeten. Dames in een café of in clubs zijn meestal al bezet. Degenen die ik op straat ontmoet, willen me niet leren kennen. Vrouwen op straat vinden het vreemd als een man hen aanspreekt.’

Facebook leek me perfect middel

De single gaat verder: ‘Facebook leek me het perfecte middel om mezelf te verkopen bij potentiële partners. Helaas is mijn plan nog niet zo uitgedraaid als ik had gehoopt. Ik ben nogal verlegen bij eerste ontmoetingen, ik dacht dat social media mij zouden kunnen helpen. Het enige wat ik vraag is dat iemand zijn kans waagt met mij, om af te spreken en dan zien we wel. Ik weet dat ik het risico loop om bekend te worden als de grootste Facebookflop aller tijden, maar dat heb ik er wel voor over.’

Ooit zal ik mijn soulmate ontmoeten

Predrag kreeg op zijn duizenden berichtjes slechts 15 antwoorden, die allemaal negatief waren. ‘Alle 15 dames weigerden mijn vriendin te zijn, de rest reageerde zelfs niet eens. Genegeerd worden is het ergste. Ik doe dit allemaal om een vrouw te ontmoeten die ik kan liefhebben en de mijne noemen. Toch geef ik niet op, ooit zal ik mijn soulmate ontmoeten.’

Bron: AD

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.