50+ singles uitgaan

De lol van uitgaan met 50+ singles

Ok, je bent 50 geworden, hebt Abraham of Sarah gezien en bent single. So what! We leven niet meer in het stenen tijdperk dus schudt dat enigszins ongemakkelijke gevoel van je af en ga uit met andere singles van 50+. Zeker weten dat jij de tijd van je leven hebt?

50 is het nieuwe 30

Moest je gescheiden vijftigers pak ‘m beet een jaar of 15 geleden nog met een zaklantaarn zoeken, tegenwoordig struikel je er bijna over. En dat is ook niet zo verwonderlijk want vijftig, dat is het nieuwe dertig. Vijftigers staan midden in het leven, werken volop, hebben doorgaans een aardig sociaal leven en verdienen voldoende om volop van het leven te genieten. Alleen… na die scheiding is alleen ook maar alleen hè. En die nieuwe liefde? Die komt niet bij je aanbellen, dus een beetje actie is gewenst.

Niet bejaard maar belegen

Vinden je kinderen je bejaard? Geen wonder, want zo keek je vroeger toch zelf ook tegen je ouders aan? Nu weet je wel beter. Je bent nog jong, fit, vitaal, hebt energie voor tien en zin in het leven! Je bent nog lang niet bejaard, hooguit belegen. En nee, meisjes van 20 staan niet meer voor je in de rij en vrouwen van 50 of ouder moeten in hun handen knijpen met een mazzeltje als cougar Helen van Royen. Grote kans dat dit niet doorgaat, maar mocht je een kansje willen wagen: tips. Anderen stappen over op wat de meeste mensen doen: ondernemen om andere singles te ontmoeten.

Uitgaan of daten?

Waarom niet allebei? Er zijn uitstekende datingsites voor singles gericht op vijftigers die net als jij midden in het leven staan en op zoek zijn naar een nieuwe liefde. Om samen te reizen, lachen, en vooral te genieten van het leven. Niet zo direct op zoek naar een partner maar wel zin in een hoop lol? Ga eens een avond uit! Dansen zoals vroeger, of speeddaten of kies een leuke activiteit uit op de agenda waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Probeer en combineer, zo ontdek je vanzelf wat er bij je past.

Reislustige 50+ singles

Ben je een reislustig type of wil je nu eindelijk wel eens die bijzondere verre reis maken maar niet alleen? Geen enkel probleem. Ook de reisbranche speelt prima in op de steeds groter groeiende groep singles van 50+. Deze reisorganisaties bezorgen je een zalige vakantie!

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis activiteiten singles
By Moniek ·
11 oktober 2021

Gratis activiteiten voor singles in vijf stappen

Uitgaan is leuk. Andere singles ontmoeten ook. Maar vrijwel iedere activiteit, feest of ander event voor singles kost geld. Wat als je nou tijdelijk (of permanent) wat krap bij kas zit?
By Moniek ·
12 juni 2021

Wat je kunt doen als jouw date uiteindelijk toch heeft afgezegd

By Tijmen ·
3 juni 2021

Kom goed voor de dag op je eerste date na corona

terras
By Moniek ·
1 mei 2021

Single Nederland plant massaal eerste date op terras na heropening

Samen dingen ondernemen wordt straks, nu het ook weer mag, dé focus voor singles.
seksspeeltjes
By Moniek ·
10 april 2021

Temple of Love, het eerste virtuele pleasure festival van Nederland

Op zaterdagavond 1 mei wordt het eerste virtuele pleasure festival van Nederland gelanceerd, Temple of Love.
By Moniek ·
15 maart 2021

Singles ontmoeten singles tijdens deze Paaswandeling

Ben je single en ben je het beu? De 2e editie van de Hike for Love staat gepland! Op Tweede Paasdag