50+ singles uitgaan

De lol van uitgaan met 50+ singles

Ok, je bent 50 geworden, hebt Abraham of Sarah gezien en bent single. So what! We leven niet meer in het stenen tijdperk dus schudt dat enigszins ongemakkelijke gevoel van je af en ga uit met andere singles van 50+. Zeker weten dat jij de tijd van je leven hebt?

50 is het nieuwe 30

Moest je gescheiden vijftigers pak ‘m beet een jaar of 15 geleden nog met een zaklantaarn zoeken, tegenwoordig struikel je er bijna over. En dat is ook niet zo verwonderlijk want vijftig, dat is het nieuwe dertig. Vijftigers staan midden in het leven, werken volop, hebben doorgaans een aardig sociaal leven en verdienen voldoende om volop van het leven te genieten. Alleen… na die scheiding is alleen ook maar alleen hè. En die nieuwe liefde? Die komt niet bij je aanbellen, dus een beetje actie is gewenst.

Niet bejaard maar belegen

Vinden je kinderen je bejaard? Geen wonder, want zo keek je vroeger toch zelf ook tegen je ouders aan? Nu weet je wel beter. Je bent nog jong, fit, vitaal, hebt energie voor tien en zin in het leven! Je bent nog lang niet bejaard, hooguit belegen. En nee, meisjes van 20 staan niet meer voor je in de rij en vrouwen van 50 of ouder moeten in hun handen knijpen met een mazzeltje als cougar Helen van Royen. Grote kans dat dit niet doorgaat, maar mocht je een kansje willen wagen: tips. Anderen stappen over op wat de meeste mensen doen: ondernemen om andere singles te ontmoeten.

Uitgaan of daten?

Waarom niet allebei? Er zijn uitstekende datingsites voor singles gericht op vijftigers die net als jij midden in het leven staan en op zoek zijn naar een nieuwe liefde. Om samen te reizen, lachen, en vooral te genieten van het leven. Niet zo direct op zoek naar een partner maar wel zin in een hoop lol? Ga eens een avond uit! Dansen zoals vroeger, of speeddaten of kies een leuke activiteit uit op de agenda waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Probeer en combineer, zo ontdek je vanzelf wat er bij je past.

Reislustige 50+ singles

Ben je een reislustig type of wil je nu eindelijk wel eens die bijzondere verre reis maken maar niet alleen? Geen enkel probleem. Ook de reisbranche speelt prima in op de steeds groter groeiende groep singles van 50+. Deze reisorganisaties bezorgen je een zalige vakantie!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.