vrijpartij woestijn

De liefde bedrijven op vakantie kost een smak geld

Seks en vakantie gaan doorgaans goed samen. Die vakantieliefde is heftiger en intenser dan je ooit hebt meegemaakt en de seks is broeieriger dan ooit tevoren. Seks in de buitenlucht is dan ook een favoriet tijdverdrijf van vakantiegangers in warme, zonnige oorden. Single of niet, spannend is het altijd. Toch verloopt zo’n erotisch avontuurtje niet altijd zonder problemen..

Seks in de woestijn

Een Amerikaanse vrouw en een Britse man besloten tot een vrijpartij in de woestijn in de Amerikaanse staat Nevada. Het zou het ultieme plekje moeten zijn voor de twee lovebirds om de liefde te bedrijven. Voor de 55 jarige man was het seksavontuur kennelijk toch iets te spannend en te warm want hij kreeg een hartaanval. De vrouw liep kilometers door de woestijn om hulp te halen.

Dure seks

Ze wist een trucker te bereiken die de hulpdiensten inschakelde. De man kon tenslotte met een helikopter worden opgehaald en naar het ziekenhuis worden gebracht. Omdat hij niet verzekerd was kreeg hij een rekening van maar liefs 250.000 dollar.

De twee zijn inmiddels uit elkaar, maar toch heeft de man geen spijt van zijn avontuur. “Het was de duurste seks ooit, maar het was het waard” laat hij via SWNS.com weten.

Vakantieromance

Verlang jij ook alweer naar zwoele zomerse temperaturen plus een vakantieliefde  in het vooruitzicht? Bezint eer ge begint.. We hebben nog wat tips voor het geval je verzeild raakt in een vakantieromance.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

vakantie liefst met partner
By Moniek ·
26 juli 2021

Eerste vakantie samen oorzaak van verliefdheidsexplosie

De eerste vakantie samen wordt wel eens gezien als het grootste gevaar voor prille relaties. Maar is dat werkelijk zo of is het slechts een gevoel dat overheerst? De online datingsite Relatieplanet.nl onderzocht het fenomeen ‘datevakantie’ en ondervroeg daarvoor meer dan 4.000 Nederlandse singles.
seks op het strand
By Moniek ·
2 juli 2021

Voorkom deze 5 relatie killers op vakantie

Je bent sinds kort hoteldebotel verliefd en je wilt niets liever dan samen met je kersverse geliefde op vakantie. Een weekendje weg of naar een romantisch bounty eiland, de bestemming maakt je niet eens zoveel uit, als jullie maar ongestoord samen kunnen zijn. Wil je er een top vakantie van maken? Vermijd dan deze 5 relatiekillers op vakantie.
super zomer festival
By Moniek ·
14 mei 2021

Hier moet je aan denken wanneer je weer op vakantie gaat!

Vakantie naar deze landen blijven afgeraden. Maar naar welk land je ook gaat, je kunt te maken krijgen met coronamaatregelen zoals een quarantaine- of testplicht. We zetten daarom hier op een rij waar je aan moet denken als je weer op vakantie gaat.
solo op reis
By Moniek ·
19 april 2021

Op vakantie naar Israël kan wanneer je bent gevaccineerd

Israël is van plan om toeristen die gevaccineerd zijn tegen het coronavirus vanaf eind mei toe te laten in het land.
marathon noorwegen
By Moniek ·
31 maart 2021

Van reisorganisatie naar teststraat: Martijn Boshuis doet het

Reisbureaus en -organisatoren moeten harde klappen incasseren door de pandemie. Dat kan Martijn Boshuis uit Boekelo beamen
onmisbare tips single reizen
By Moniek ·
19 maart 2021

Vakantiekriebels: ga deze zomer lekker duurzaam kamperen

Dankzij deze handige 6 tips maak je ook tijdens je kampeervakantie korte metten met je ecologische voetafdruk.