vrijpartij woestijn

De liefde bedrijven op vakantie kost een smak geld

Seks en vakantie gaan doorgaans goed samen. Die vakantieliefde is heftiger en intenser dan je ooit hebt meegemaakt en de seks is broeieriger dan ooit tevoren. Seks in de buitenlucht is dan ook een favoriet tijdverdrijf van vakantiegangers in warme, zonnige oorden. Single of niet, spannend is het altijd. Toch verloopt zo’n erotisch avontuurtje niet altijd zonder problemen..

Seks in de woestijn

Een Amerikaanse vrouw en een Britse man besloten tot een vrijpartij in de woestijn in de Amerikaanse staat Nevada. Het zou het ultieme plekje moeten zijn voor de twee lovebirds om de liefde te bedrijven. Voor de 55 jarige man was het seksavontuur kennelijk toch iets te spannend en te warm want hij kreeg een hartaanval. De vrouw liep kilometers door de woestijn om hulp te halen.

Dure seks

Ze wist een trucker te bereiken die de hulpdiensten inschakelde. De man kon tenslotte met een helikopter worden opgehaald en naar het ziekenhuis worden gebracht. Omdat hij niet verzekerd was kreeg hij een rekening van maar liefs 250.000 dollar.

De twee zijn inmiddels uit elkaar, maar toch heeft de man geen spijt van zijn avontuur. “Het was de duurste seks ooit, maar het was het waard” laat hij via SWNS.com weten.

Vakantieromance

Verlang jij ook alweer naar zwoele zomerse temperaturen plus een vakantieliefde  in het vooruitzicht? Bezint eer ge begint.. We hebben nog wat tips voor het geval je verzeild raakt in een vakantieromance.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen.