zomervakantie tips kinderen

De leukste zomer uitjes met kinderen voor een zacht prijsje

Wij Nederlanders houden wel voor een voordeeltje. Maar wanneer je het al niet zo breed hebt als eenoudergezin bijvoorbeeld, of als eenverdiener met je eenpersoonshuishouden dan is een extra voordeeltje helemaal nooit weg natuurlijk!

Wil je plannen maken voor een leuk dagje uit met je vrienden, familie of kinderen dan loopt het als snel in de papieren. Gelukkig zijn er ook een hoop dingen te doen die geen of weinig extra geld kosten.

1# Een dagje picknicken bijvoorbeeld! Maak thuis klaar wat je allemaal lekker vindt, zorg voor een koeltas en pak de fiets! Er is vast bij jou in de buurt een leuk park, of waterplas te vinden waar je neer kunt strijken.

2# Zwemmen! Een dag naar een vakantiepark of zwemparadijs behoort misschien even niet tot de mogelijkheden, dus wie niet veel geld heeft, moet slim zijn. Kijk eens waar er bij jou in de buurt natuurwater is waar je (bijna) gratis kunt zwemmen. Kijk maar eens op deze website voor meer info. 

3# Naar de beestjes. Natuurlijk, de dierentuin is altijd een top-uitje. Maar wanneer dat nu even te duur is kan je er ook voor kiezen om een naar een leuke kinderboerderij te gaan bij jou in de buurt!

4# Pannenkoeken! Kinderen zijn er dol op en het liefst natuurlijk zo’n hele grote met stroop én poedersuiker bij dat pannenkoekenhuis in het bos met de speeltuin erbij. Mocht jouw portemonnee dat nou net even niet toelaten, bak ze lekker zelf! Laat je kids mee helpen en verzin originele toppings. Daarna? Lekke de speeltuin opzoeken. Kost niks.

5#  Spelletjes met ijs toe! Is het even niet zulk lekker zomerweer buiten, dan is het handig als je wat ideetjes hebt hoe je kinderen binnenshuis te vermaken. Op deze site krijg je tips. En bij vakantie hoort toch op z’n minst een lekker ijsje, ook als het regent. In plaats van naar de plaatselijke Italiaanse ijscoboer te fietsen ben je veel voordeliger uit als je een pak lekkere ijsje in de vriezer bewaart ?.

6# Wel wat meer geld te besteden maar wil je toch gebruik maken van zo’n groot mogelijke korting op leuke uitjes? Kijk dan eens op deze site! 

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.