Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
zomervakantie tips kinderen
14 juli 2018

De leukste zomer uitjes met kinderen voor een zacht prijsje

Wij Nederlanders houden wel voor een voordeeltje. Maar wanneer je het al niet zo breed hebt als eenoudergezin bijvoorbeeld, of als eenverdiener met je eenpersoonshuishouden dan is een extra voordeeltje helemaal nooit weg natuurlijk!

Wil je plannen maken voor een leuk dagje uit met je vrienden, familie of kinderen dan loopt het als snel in de papieren. Gelukkig zijn er ook een hoop dingen te doen die geen of weinig extra geld kosten.

1# Een dagje picknicken bijvoorbeeld! Maak thuis klaar wat je allemaal lekker vindt, zorg voor een koeltas en pak de fiets! Er is vast bij jou in de buurt een leuk park, of waterplas te vinden waar je neer kunt strijken.

2# Zwemmen! Een dag naar een vakantiepark of zwemparadijs behoort misschien even niet tot de mogelijkheden, dus wie niet veel geld heeft, moet slim zijn. Kijk eens waar er bij jou in de buurt natuurwater is waar je (bijna) gratis kunt zwemmen. Kijk maar eens op deze website voor meer info. 

3# Naar de beestjes. Natuurlijk, de dierentuin is altijd een top-uitje. Maar wanneer dat nu even te duur is kan je er ook voor kiezen om een naar een leuke kinderboerderij te gaan bij jou in de buurt!

4# Pannenkoeken! Kinderen zijn er dol op en het liefst natuurlijk zo’n hele grote met stroop én poedersuiker bij dat pannenkoekenhuis in het bos met de speeltuin erbij. Mocht jouw portemonnee dat nou net even niet toelaten, bak ze lekker zelf! Laat je kids mee helpen en verzin originele toppings. Daarna? Lekke de speeltuin opzoeken. Kost niks.

5#  Spelletjes met ijs toe! Is het even niet zulk lekker zomerweer buiten, dan is het handig als je wat ideetjes hebt hoe je kinderen binnenshuis te vermaken. Op deze site krijg je tips. En bij vakantie hoort toch op z’n minst een lekker ijsje, ook als het regent. In plaats van naar de plaatselijke Italiaanse ijscoboer te fietsen ben je veel voordeliger uit als je een pak lekkere ijsje in de vriezer bewaart 😉.

6# Wel wat meer geld te besteden maar wil je toch gebruik maken van zo’n groot mogelijke korting op leuke uitjes? Kijk dan eens op deze site! 

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

Bied gratis mee & WIN!

gerelateerde artikelen

5 tips voor een originele eerste date

Bij een eerste date denk je al snel aan het klassieke...

Originele en goedkope date tips

Een fijne, romantische date met een nieuwe vlam of een middagje...

Luxe op reis met je kroost: huur een vakantienanny in

Op vakantie met je kroost in de zomer staat vaak gelijk...

Met deze tips kan je lekker voordelig naar je favo festivals

De hele zomer door je favoriete festivals bezoeken kan aardig in...

Deze vijf tips helpen je sneller aan festival of concert kaartjes

Jawel, het seizoen voor leuke lente en zomer festivals gaat bijna...

singlessite gidsen

50+ reizen gids

Met andere singles op vakantie...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie