singles valentijnscadeau

De leukste valentijnscadeau tips voor singles

Valentijnsdag is bij uitstek het moment voor jou als single om een valentijnscadeau te geven aan die vrouw of man waarmee je een date hebt. Maar het ultieme cadeau voor jouw valentijn date, waar vind je dat? Je wilt hem of haar tenslotte verrassen met iets dat indruk maakt. Wat zijn de leukste cadeaus voor Valentijnsdag? Vijf tips voor een valentijnscadeau voor hem en voor haar.

Rode rozen

Rode rozen behoren van oudsher tot de favoriete valentijnscadeau’s voor haar. Het is misschien niet het meest originele valentijnscadeau maar een mooi boeket rode rozen doet het altijd goed. Rood is tenslotte de kleur van de liefde en rozen getuigen van romantiek. Je zult een dame er zeker mee verblijden. Vooral als je haar nog nooit eerder een boeket rozen hebt gegeven. Doe er een mooie cadeaukaart bij, met daarop een aansprekende tekst en de eerste indruk die je achterlaat, kan al bijna niet meer stuk.

Gepersonaliseerd valentijnscadeau

Vind je een boeket rozen toch wat te voorspelbaar, of denk je dat zij op iets originelers zit te wachten, dan zou je misschien ook eens aan een gepersonaliseerd valentijnscadeau voor haar kunnen denken. Een mooie afbeelding van een hartje, of een stoere foto van jezelf. Met een aansprekende tekst er naast zoals ‘With Love‘, ‘Onze eerste date‘, ‘Voor Jou‘, om wat voorbeelden te noemen, maakt een cadeau voor valentijn wel heel speciaal. Vooral als zo’n afbeelding is geprint op een voorwerp.

Het printen van een afbeelding of tekst op een object kun je heel eenvoudig online doen. Stel je hebt lekkere gebakjes meegenomen, of misschien wel zelfgemaakte koekjes, dan maak je natuurlijk wel zoveel indruk als deze verpakt zijn in een speciale koektrommel voor Valentijnsdag met daarop een persoonlijke tekst en een mooie afbeelding.

Jouw eigen fles wijn

Wanneer jij op zoek bent naar een bijzonder valentijnscadeau voor hem, denk dan eens aan een fles wijn. Zo bijzonder is dat niet zul je denken. En daar heb je eigenlijk wel gelijk in. Maar zo’n fles wijn krijgt een geheel nieuwe dimensie als die verpakt is in een cadeaudoos met daarop een mooie foto van jezelf. Je kunt er nog een schepje bovenop doen, door ook het etiket op de fles te voorzien van een aantrekkelijke selfie. Samen een fles wijn opentrekken zal nooit meer hetzelfde zijn. En je hebt grote kans dat het eerste glaasje wijn samen met jou, hem nog lang zal heugen.

Je foto als puzzel

Origineel ben je zeker ook als je hem een puzzel geeft met daarop een mooie foto waarop je verleidelijk in de camera kijkt. Als je date succesvol verliep, kan je er zeker van zijn dat hij die puzzel keer op keer in elkaar zal zetten. Hij zal je stukje voor stukje weer tot leven zien komen en zo iedere keer worden herinnerd aan die fantastische date. Als je hem tijdens een chat er op betrapt dat hij weer aan het puzzelen is, kun je er zeker van zijn dat een vervolgdate niet lang op zich zal laten wachten.

Jullie eerste date op canvas

Je ontmoet elkaar voor het eerst en het blijkt perfect te klikken. Zo’n eerste date moet voor altijd in het geheugen gegrift blijven, denk je dan. Jullie hebben verschillende selfies gemaakt. Die ene met de ondergaande zon op de achtergrond is wel heel fraai. Hoewel leuk voor op je smartphone of op het bureaublad van je laptop, gaat er natuurlijk niets boven een afbeelding die is uitgeprint op canvas. Die mooie herinnering van die eerste date, op groot formaat, vereeuwigd aan de muur van je woon- of slaapkamer, dat staat echt niet verkeerd. Wie van de twee de foto op canvas ook geeft, het is een heel mooi valentijnscadeau voor hem, als ook voor haar. En het kan haast niet anders of het is de bevestiging dat twee singles hard op weg zijn om een stel te worden.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.