masturbatie tips vrouwen

De leukste sextoytrends voor de singles!

Voor het nieuwe jaar heeft Willie.nl alle trends op het gebied van sextoys op een rijtje gezet. Omdat vele van deze trends ook zeker interessant zijn voor singles, hebben we de belangrijkste trends eruit gelicht. Of je nou een single man of vrouw bent, maakt hierbij niet uit. Het zijn namelijk sextoy trends voor hem én haar.

Duurzaam, duurzaam, duurzaam

Milieuvriendelijk is sowieso al mega populair, ook de sextoywereld gaat hierin een grote slag maken. Steeds meer fabrikanten van vibrators en masturbators houden dan ook rekening met duurzaamheid. Hierbij moet je denken aan recyclebare verpakkingen en oplaadbare sextoys. Bij oplaadbare sextoys heb je namelijk geen batterijen meer nodig. Op deze manier wordt in ieder geval de hoeveelheid afval beperkt. Naast verpakkingen en oplaadbaarheid, zijn er tegenwoordig ook volledig biologisch afbreekbare vibrators. In de toekomst zullen er nog velen volgen tot er wellicht ooit alleen nog maar afbreekbare sextoys zijn.

Bead vibrators

Voor de single dames komt er een nieuwe soort vibrator op de markt. De zogenaamde “bead vibrator” stimuleert niet alleen met de kop, maar nu ook met de schacht. In de schacht zitten namelijk balletjes verwerkt, die de vaginawand stimuleren. Een hele nieuwe manier van duo stimulatie dus. Eigenlijk is duo stimulatie geen goede benaming. Omdat de vibrator natuurlijk ook nog verschillende vibratiestanden heeft, wordt de vagina op drie manieren gestimuleerd. Namelijk met behulp van een draaiende kop, de kralen en de vibraties.

Vibrerende en verwarmende masturbators

Voor single mannen is er ook een leuke trend voor het nieuwe jaar. De trend heeft te maken met Masturbators. Omdat het hier gaat over vibrerende en verwarmende masturbators, kunnen we het ook als twee trends zien. Voor alle single mannen die weleens willen experimenteren met een masturbator wordt het dus alleen maar aantrekkelijker! Je ervaart een hele andere sensatie met de vibrerende- of verwarmende masturbator. Kan je niet kiezen tussen beide? Er zijn ook masturbators die zowel vibreren als verwarmen!

Bekkenbodem training

Aansluitend bij een algemene trend voor fitgirls, zijn er nu ook sextoys om de spier in de vagina te trainen. Met de zogenaamde Ben Wa ballen, kun je namelijk de bekkenbodemspier trainen. Hoe beter deze spier getraind is, hoe intenser je het orgasme zult ervaren. Hoe het werkt? Omdat de Ben Wa ballen zijn voorzien van gewichtjes, wordt je bekkenbodemspier gedwongen om samen te trekken. Je spant als het ware dus de spier aan. En we weten allemaal: als je spieren traint, worden ze sterker.

BlackFriday

Ben je op zoek naar een sextoys die bij deze fantastische trends horen? Kijk dan deze week bij willie.nl. Het is de hele week namelijk Black Friday circus op de website. De hele week zijn er aanbiedingen voor vibrators, masturbators en ben wa ballen. Ga naar de speciale Black Friday pagina en mis geen enkele aanbieding!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!