masturbatie tips vrouwen

De leukste sextoytrends voor de singles!

Voor het nieuwe jaar heeft Willie.nl alle trends op het gebied van sextoys op een rijtje gezet. Omdat vele van deze trends ook zeker interessant zijn voor singles, hebben we de belangrijkste trends eruit gelicht. Of je nou een single man of vrouw bent, maakt hierbij niet uit. Het zijn namelijk sextoy trends voor hem én haar.

Duurzaam, duurzaam, duurzaam

Milieuvriendelijk is sowieso al mega populair, ook de sextoywereld gaat hierin een grote slag maken. Steeds meer fabrikanten van vibrators en masturbators houden dan ook rekening met duurzaamheid. Hierbij moet je denken aan recyclebare verpakkingen en oplaadbare sextoys. Bij oplaadbare sextoys heb je namelijk geen batterijen meer nodig. Op deze manier wordt in ieder geval de hoeveelheid afval beperkt. Naast verpakkingen en oplaadbaarheid, zijn er tegenwoordig ook volledig biologisch afbreekbare vibrators. In de toekomst zullen er nog velen volgen tot er wellicht ooit alleen nog maar afbreekbare sextoys zijn.

Bead vibrators

Voor de single dames komt er een nieuwe soort vibrator op de markt. De zogenaamde “bead vibrator” stimuleert niet alleen met de kop, maar nu ook met de schacht. In de schacht zitten namelijk balletjes verwerkt, die de vaginawand stimuleren. Een hele nieuwe manier van duo stimulatie dus. Eigenlijk is duo stimulatie geen goede benaming. Omdat de vibrator natuurlijk ook nog verschillende vibratiestanden heeft, wordt de vagina op drie manieren gestimuleerd. Namelijk met behulp van een draaiende kop, de kralen en de vibraties.

Vibrerende en verwarmende masturbators

Voor single mannen is er ook een leuke trend voor het nieuwe jaar. De trend heeft te maken met Masturbators. Omdat het hier gaat over vibrerende en verwarmende masturbators, kunnen we het ook als twee trends zien. Voor alle single mannen die weleens willen experimenteren met een masturbator wordt het dus alleen maar aantrekkelijker! Je ervaart een hele andere sensatie met de vibrerende- of verwarmende masturbator. Kan je niet kiezen tussen beide? Er zijn ook masturbators die zowel vibreren als verwarmen!

Bekkenbodem training

Aansluitend bij een algemene trend voor fitgirls, zijn er nu ook sextoys om de spier in de vagina te trainen. Met de zogenaamde Ben Wa ballen, kun je namelijk de bekkenbodemspier trainen. Hoe beter deze spier getraind is, hoe intenser je het orgasme zult ervaren. Hoe het werkt? Omdat de Ben Wa ballen zijn voorzien van gewichtjes, wordt je bekkenbodemspier gedwongen om samen te trekken. Je spant als het ware dus de spier aan. En we weten allemaal: als je spieren traint, worden ze sterker.

BlackFriday

Ben je op zoek naar een sextoys die bij deze fantastische trends horen? Kijk dan deze week bij willie.nl. Het is de hele week namelijk Black Friday circus op de website. De hele week zijn er aanbiedingen voor vibrators, masturbators en ben wa ballen. Ga naar de speciale Black Friday pagina en mis geen enkele aanbieding!

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.
sinterklaasavond alleenstaande ouder
By Tijmen ·
8 november 2021

Tips voor een heerlijk avondje Sinterklaas

Sint zat te denken wat hij dit jaar moest schenken... Wij helpen je op weg met de leukste cadeautips en, niet onbelangrijk, het perfecte Sinterklaasgedicht!
By Tijmen ·
29 oktober 2021

Single zijn is je kracht

hutspot
By Margret ·
28 oktober 2021

Singlesrecept: originele Leidse hutspot voor Leidse singles

Met het oog op Leidens Ontzet op 3 oktober een zeer bijpassend recept, min of meer afgestemd op singles. Origineel recept was berekend op groot gezin van 4 eeuwen terug.