De lelijkheid van UGGS

De lelijkheid van UGGS

Er zijn nog steeds mannen die vallen over de lelijkheid van UGGS. Kijk daar toch gewoon niet naar mannen. Dat zijn schoenen, die vrouwen ooit gekocht hebben en nu thuis inderdaad dragen als warme pantoffels. Wat een luxe en verwennerij. Kijk wat hoger en richt je meer op iemands gezicht en intelligentie.

De lelijkheid van UGGS

Als het er op aankomt liever slim en minder mooi dan bloedmooi en oliedom, dat is het antwoord van Arjan, die 39 jaar is, in Goirle woont en vragen beantwoordt voor SOLO in BN DeStem van deze week. Hij is ook een van de mannen die UGGS lelijk vinden. Kijk er gewoon niet naar, zou ik adviseren. Richt je inderdaad op de inhoud van iemand.

Vrijheid om jezelf te kunnen zijn

Het is een vorige relatie van Arjan waar hij niet helemaal goed uitgekomen is. Hij vindt vrijheid belangrijk, jezelf kunnen zijn, de ruimte mogen voelen om je te kunnen uiten. Zijn eerdere relatie strandde omdat hij die vrijheid niet voelde. Hij is ook meer verlegen geworden dan hem lief is. Zijn vertrouwen is geknakt omdat hij zich niet gerespecteerd voelde.

Flirten als een charmeur

Van de andere kant vertelt Arjan dat hij een grapjas is, een entertainer. Maar dan vooral wanneer zijn vrienden in de buurt zijn, waar hij zich prettig voelt. Flirten gaat hem ook wel goed af, hij wordt vaak een charmeur genoemd. “Kom maar op, denk ik dan”, zegt hij. Maar waarschijnlijk moeten ze dan net niet dichtbij genoeg komen.

Spontaniteit live ver te zoeken

In een kroeg ervaart hij dat hij alsmaar ouder wordt en de vrouwen alsmaar jonger. “Niet erg hoor,” zegt hij, “gewoon een constatering.” Dates heeft hij zeker leuke gehad. Vaak echter vallen de ontmoetingen tegen omdat de vrouwen tijdens het chatten spontaan en geïnteresseerd zijn, maar dat daar live weinig van over blijft. Seks heeft hij op het moment  te weinig, dat vindt hij zeker een nadeel van single zijn. Seks maakt volgens hem een liefdesrelatie compleet.

Of het ooit tot vaderschap komt?

Hij is rechercheur, wat sommige vrouwen eerder afschrikt dan dat ze het interessant vinden. ” Zouden ze iets te verbergen hebben?”, vraagt hij zich lachend af. Hij vindt zichzelf een strenge en rechtvaardige man, maar vreest week te worden met een hummeltje in zijn armen. Of het ooit tot vaderschap komt? In zijn werk heeft hij voldoende uitdagingen en kansen die hij wil grijpen.

UGGS echte afknapper

Hij is zich bewust dat hij mogelijk minder perfectionistisch moet zijn. Dat goed gewoon goed is. Vooral voor zich zelf kan hij nogal streng zijn, terwijl hij voor anderen ruimhartiger is. Maar wanneer vrouwen UGGS dragen, op straat roken, plat dialect praten en naveltruitjes dragen terwijl ze daar zeker niet meer het lichaam voor hebben, dan knapt hij echt af. Wie niet?!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam