slaapkamer opknappen

De kleur van slapen en van seks

Ben je in de zomer van plan je slaapkamer op te gaan knappen dan zijn er een aantal punten waar je op kunt letten om er je voordeel mee te doen. We gaan er gemakshalve van uit dat onze lezers veelal single zijn en best een partner zouden willen. Met dat idee in je achterhoofd, kun je wat gerichter aan de slag gaan.

Met het oog op de toekomst

Stel je komt de komende tijd een leuke date tegen. Dan zal het hebben van seks en de frequentie vaak geen probleem zijn. De nieuwe norm blijkt 1 keer per week, maar dat geldt voor relaties die meer dan 1 jaar duren. Maar stel dat jouw relatie heerlijk loopt en voorbij het jaar gaat, dan kun je voorzorgsmaatregelen treffen.

Een blauw behangetje zal zorgen dat jullie heerlijk slapen en veel  uren maken. Maar dat wil je natuurlijk niet. Door de kleur van je slaapkamer in een karameltint te dopen, blijft de neiging tot seks hoger.

Dat de kleur onderhevig is aan tijd en mode en boeken zoals Vijftig tinten grijs is duidelijk. Niet dat een grijze slaapkamer scoort, nee de rode uit dit boek nog wel, maar het is vooral paars die pieken geeft.

Nieuw dekbed

Niet alleen de muren en de gordijnen, maar zeker ook het soort beddengoed is van belang. Stellen met zijden lakens hebben het vaakst seks van iedereen. Dus verwen je zelf op een mooi zijden lakentje. Het ontbreken van een dekbed hoes is funest.

Wat vaak een reden is van onenigheid in de slaapkamer is het inpikken van het dekbed. Wanneer je toch een nieuw dekbed gaat kopen , koop dus een dekbed dat groot genoeg is om er ruim met zijn tweetjes onder wakker te worden.

Een tv aan je voeteneind

Uit een enquête in Groot-Brittannië kwam naar voren dat bijna 75% van de 2500 ondervraagden een tv op de slaapkamer heeft. Er werd ook duidelijk dat mensen met een tv boven hun bed 2x per week seks hebben, is toch al 1x meer dan gemiddeld.

Zelf vindt zo’n 70% van de tv bezitters dat de tv een gunstige invloed heeft op hun seksleven. Redenen die genoemd werden waarom men meer seks heeft door de tv waren het  samen naar erotische programma’s kijken en dat je jouw favoriete serie niet hoeft  te missen terwijl je seks hebt.

Aan de slag

Dus twijfelde je nog om wel of niet over te gaan op wel een tv in je slaapkamer, zat je nog te dubben tussen blauw of paars, doe hier je voordeel mee.

Bron: Singlessite

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.
sinterklaasavond alleenstaande ouder
By Tijmen ·
8 november 2021

Tips voor een heerlijk avondje Sinterklaas

Sint zat te denken wat hij dit jaar moest schenken... Wij helpen je op weg met de leukste cadeautips en, niet onbelangrijk, het perfecte Sinterklaasgedicht!
By Tijmen ·
29 oktober 2021

Single zijn is je kracht

hutspot
By Margret ·
28 oktober 2021

Singlesrecept: originele Leidse hutspot voor Leidse singles

Met het oog op Leidens Ontzet op 3 oktober een zeer bijpassend recept, min of meer afgestemd op singles. Origineel recept was berekend op groot gezin van 4 eeuwen terug.
snacken na stappen
By Moniek ·
27 oktober 2021

Snack attack? Dit zegt het over jouw karakter

Wist je dat jouw eetpatronen iets zeggen over jouw persoonlijkheid en karakter? Nou, wij ook niet maar misschien dat je na het lezen van deze voorbeelden jezelf er ook helemaal in herkent!
By Moniek ·
26 oktober 2021

Geweldige vintage woonschatten vind je hier

Dol op tweedehands, vintage en design speuren op rommelmarkten? wist je dat je ook in de winter prima op zoek kan naar nieuwe woonschatten voor een prikkie?