slaapkamer opknappen

De kleur van slapen en van seks

Ben je in de zomer van plan je slaapkamer op te gaan knappen dan zijn er een aantal punten waar je op kunt letten om er je voordeel mee te doen. We gaan er gemakshalve van uit dat onze lezers veelal single zijn en best een partner zouden willen. Met dat idee in je achterhoofd, kun je wat gerichter aan de slag gaan.

Met het oog op de toekomst

Stel je komt de komende tijd een leuke date tegen. Dan zal het hebben van seks en de frequentie vaak geen probleem zijn. De nieuwe norm blijkt 1 keer per week, maar dat geldt voor relaties die meer dan 1 jaar duren. Maar stel dat jouw relatie heerlijk loopt en voorbij het jaar gaat, dan kun je voorzorgsmaatregelen treffen.

Een blauw behangetje zal zorgen dat jullie heerlijk slapen en veel  uren maken. Maar dat wil je natuurlijk niet. Door de kleur van je slaapkamer in een karameltint te dopen, blijft de neiging tot seks hoger.

Dat de kleur onderhevig is aan tijd en mode en boeken zoals Vijftig tinten grijs is duidelijk. Niet dat een grijze slaapkamer scoort, nee de rode uit dit boek nog wel, maar het is vooral paars die pieken geeft.

Nieuw dekbed

Niet alleen de muren en de gordijnen, maar zeker ook het soort beddengoed is van belang. Stellen met zijden lakens hebben het vaakst seks van iedereen. Dus verwen je zelf op een mooi zijden lakentje. Het ontbreken van een dekbed hoes is funest.

Wat vaak een reden is van onenigheid in de slaapkamer is het inpikken van het dekbed. Wanneer je toch een nieuw dekbed gaat kopen , koop dus een dekbed dat groot genoeg is om er ruim met zijn tweetjes onder wakker te worden.

Een tv aan je voeteneind

Uit een enquête in Groot-Brittannië kwam naar voren dat bijna 75% van de 2500 ondervraagden een tv op de slaapkamer heeft. Er werd ook duidelijk dat mensen met een tv boven hun bed 2x per week seks hebben, is toch al 1x meer dan gemiddeld.

Zelf vindt zo’n 70% van de tv bezitters dat de tv een gunstige invloed heeft op hun seksleven. Redenen die genoemd werden waarom men meer seks heeft door de tv waren het  samen naar erotische programma’s kijken en dat je jouw favoriete serie niet hoeft  te missen terwijl je seks hebt.

Aan de slag

Dus twijfelde je nog om wel of niet over te gaan op wel een tv in je slaapkamer, zat je nog te dubben tussen blauw of paars, doe hier je voordeel mee.

Bron: Singlessite

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!