lief voor elkaar

De juiste partner vinden voor een langdurige relatie

Daten lijkt zo makkelijk. Met alle online datingsites en dating apps lijkt een nieuwe relatie binnen handbereik. Toch ervaren veel mensen dat niets minder waar is. Het vinden van een duurzame relatie met een vaste partner lijkt moeilijker dan ooit. Want met alle nieuwe technologieën kun je vaak door de bomen het bos niet meer zien. Er zijn veel singles uit heel Nederland op allerlei platformen te vinden; waar zoek je dan en hoe doe je dat succesvol? Datingbureau Mens & Relatie neemt deze zorg uit handen en lijkt hiermee de sleutel tot succes gevonden te hebben.

Wat is Mens & Relatie?

Mens & Relatie is het grootste relatiebureau voor persoonlijke bemiddeling. Al tientallen jaren zijn zij de matchmaker voor singles door heel Nederland. Mens & Relatie heeft een unieke, persoonlijke manier van relatiebemiddeling. En dat blijkt een manier te zijn die werkt.

Laten we als uitgangspunt ‘vrouw zoekt man’ nemen: een single vrouw zoekt een leuke man voor een langdurige relatie. Wij kunnen ons voorstellen dat zij het online daten dan wel eens zat is. Maar wanneer zij zich tijdens haar ‘vrouw zoekt man’ zoektocht inschrijft bij Mens & Relatie, hoeft ze zelf niet meer op zoek te gaan naar een nieuwe partner. Maar hoe gaat dat dan in z’n werk?

De eerste stap is een vertrouwelijk gesprek met een relatieconsulent. Dit gesprek duurt ongeveer twee uur en er wordt gesproken over jou en de wensen die je hebt voor jouw toekomstige man en jullie relatie. Vervolgens zal de relatieconsulent op zoek gaan naar een goede match. Er wordt gezocht in jouw eigen regio zijn of verderop in het land. Het kan namelijk zijn dat de perfecte match wat verder weg woont. Heeft de relatieconsulent een leuke man gevonden die misschien bij jou past? Dan kun je elkaar bellen en een afspraak maken. Mocht er na enkele ontmoetingen geen vervolg in zitten, dan gaan de relatieconsulenten opnieuw op zoek.

Het succes van Mens & Relatie

Relatiebemiddelingsbureau Mens & Relatie heeft persoonlijk contact hoog in het vaandel. Jouw relatieconsulent kent jou dan ook persoonlijk, weet wie je bent en wat jouw behoeften zijn. Juist deze persoonlijke bemiddeling is wat Mens & Relatie zo succesvol maakt. Via Mens & Relatie vindt ruim 75% van de ingeschrevenen binnen een jaar namelijk een partner!

Meer dan alleen ‘vrouw zoekt man’

Mens & Relatie is er voor alle singles in Nederland. Ze zijn er dus voor hoger opgeleiden, maar ook voor laagopgeleiden. Het is een datingbureau voor senioren maar voor de jongere generatie. En Mens & Relatie is er niet alleen voor ‘vrouw zoekt man’, maar ook voor ‘man zoekt vrouw’, ‘vrouw zoekt vrouw’ en ‘man zoekt man’. Iedereen die op zoek is naar een langdurige relatie, kan bij Mens & Relatie terecht. Dus ben je op zoek naar een nieuwe partner? Schrijf je in, dan doen zij de rest!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.