afwijzen

De invloed van alcohol op je huwelijk

Sommige dames willen niets beginnen met een man die nooit drinkt en weigeren steevast heren die veel te veel alcohol consumeren. Een nieuwe studie van de University of Bufalo toont aan dat uiteenlopende drinkgewoontes niet alleen spanningen kunnen veroorzaken tijdens het daten, maar uiteindelijk zelfs in een scheiding kunnen uitmonden.

 

Dezelfde drinkgewoontes

Een team onderzoekers heeft pasgehuwde koppels voor dit onderzoek maar liefst 9 jaar lang gevolgd. Uit de resultaten blijkt nu dat 50 procent van de koppels die niet dezelfde drinkgewoontes hebben uiteindelijk uit elkaar gaat, terwijl slechts 30 procent van de koppels die wel op dezelfde manier met alcohol omgaan de echtscheiding aanvraagt. Het aantal scheidingen ligt hoger bij koppels die stevig drinken, maar hetzelfde geldt voor koppels die nooit alcohol drinken.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!