new york moeder inhuren

De ideale moeder is te huur

Sinds kort is het mogelijk, mits je in Manhattan woont, om een moeder in te huren. Per uur welteverstaan. Voor 40 dollar per uur luistert Nina Keneally naar al je problemen, gaat ze mee koffie drinken en doet ze je strijk. Zonder typische mama-opmerkingen. Fantasie? Nee, echt waar!

Moeder nodig!

De 63-jarige New Yorkse richtte vijf weken geleden NeedAMom op, het bedrijfje waarmee je haar kan inhuren als ideale moeder. Ze focust zich met haar diensten voornamelijk op millennials (lees: twintigers en dertigers) die naar New York kwamen met wilde plannen en dromen, maar daarin teleurgesteld werden. Ze wonen vaak ver van hun eigen ouders af en hebben nood om hun hart te luchten bij een moederfiguur.

Ouder die je helpt

Kenneally noemt zichzelf een ouder die je graag wil hebben. Je kan immers alles tegen haar vertellen, zonder vergeleken te worden met je broer of zus en zonder geklaag over je levensstijl of je amoureuze uitspattingen.

Grappig of triest?

Het lijkt een grappig initiatief, maar eigenlijk is het best pijnlijk dat mensen hier klaarblijkelijk nood aan hebben (volgens Kenneally is NeedAMom nu al erg succesvol). Het toont aan dat jongeren erg eenzaam kunnen zijn, zeker in de grootsteden.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!