De ideale man is succesvol en drinkt weinig

De ideale man is in de veertig, succesvol, drinkt weinig en is bij voorkeur een dokter die op acteur Patrick Dempsey lijkt. Dat blijkt althans uit een Amerikaans onderzoek onder 1.168 mensen.

Zo’n 35 procent van de ondervraagden vindt dat een man een goede opleiding met hebben, zo blijkt uit een enquête van het Amerikaanse televisieprogramma 60 Minutes en het tijdschrift Vanity Fair, waarin werd gevraagd waar een ideale man aan moet voldoen.

Bijna 30 procent vind het belangrijk dat een man hard werkt en 27 procent vindt dat hij vooral een gentleman moet zijn.  Slechts één procent vindt het belangrijk dat man veel sport.

Alcohol
De meeste ondervraagden zijn van mening dat een opvliegend karakter de slechtste eigenschap van een man is en de helft zou nooit een relatie beginnen met een man die veel alcohol drinkt.

Het overgrote deel van de deelnemers aan de enquête vindt dat een man succesvol moet zijn als hij in de veertig is. Een kleine 23 procent is echter van mening dat er gekeken moet worden naar wat een man gedurende zijn hele leven presteert.

Invloed
Tevens blijkt uit het onderzoek dat 69 procent van de ondervraagden denkt dat zijn moeder veel invloed heeft op een man. Negen procent is er zelfs van overtuigd dat ze ‘totale controle’ over een man heeft.

Acteur Patrick Dempsey, die in de televisieserie Grey’s Anatomy Dr. Derek Sherphard speelt is de meest favoriete beroemdheid. Bijna een derde zou wel met ‘McDreamy’ willen trouwen. Vier procent koos voor acteur Alec Baldwin (30 Rock), terwijl  Jon Hamm (Mad Men) en Richard Madden (Game of Thrones) ieder drie procent van de stemmen kregen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten