De ideale man drinkt bier en eet vlees

De ideale man drinkt bier, eet graag vlees en is 1.80 meter lang. Dat blijkt uit een nieuw onderzoek waarin aan 2.000 vrouwen werd gevraagd waar de ideale man aan moet voldoen.

Vrouwen geven de voorkeur aan een man die bier drinkt, in plaats van een man die regelmatig een glas wijn of een borrel drinkt. Dat blijkt uit een onderzoek dat het kledingmerk Austin Reed hield onder 2.000 vrouwen, zo meldt de Daily Mail. Een vegetariër is voor de meeste vrouwen een afknapper, de ideale man moet volgens hen een goed stuk vlees weten te waarderen.

Qua uiterlijk is de ideale man 1.80 meter lang, met kort, donker haar en een gladgeschoren gezicht. Hij is goed gekleed, zonder al te trendy te zijn en heeft bij voorkeur geen of weinig borsthaar. Vrouwen houden niet van mannen die altijd sportkleding dragen.

Humor

De ideale man moet ruim 58.000 euro per jaar verdienen. Ruim 70 procent van de vrouwen wil een man die meer verdient dan zij en 15 procent wil per se een man met een academische titel.

Te serieuze mannen zijn niet populair. Ruim 40 procent van de vrouwen geeft de voorkeur aan een man met een goed gevoel voor humor boven een man die van diepe gesprekken houdt.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?