De ideale date is een man die golft

Wat zijn jouw zoek criteria op een datingsite wanneer je aan het speuren bent naar de ideale man? Sportief en ondernemend, daar kunnen we ons wel wat bij voorstellen. Met het schandaal rondom Tiger Woods in ons achterhoofd staat golfen niet bovenaan ons lijstje. 

Woest aantrekkelijk

Maar volgens dataingsite Match.com zijn het juist mannen die de golfsport beoefenen degenen met wie vrouwen massaal willen daten. Gemiddeld 7.000 vrouwen zoeken minimaal één keer per maand op de term ‘golf’ op de bekende Amerikaanse datingsite. Mannen die golf bij hun interesse hebben aangevinkt worden maar liefst 33% vaker bekeken dan mannen die dit niet in hun interesseprofiel hebben ingevuld. Golfende mannen zijn kennelijk woest aantrekkelijk.

Golf is geld

De woordvoerster van Match.com kan dit fenomenen wel verklaren. “Golf staat voor veel mensen te boek als een sport voor welgestelde mensen met goede manieren.  Het is tevens een sport die zelden alleen wordt beoefend, golfers zijn doorgaans goed in de omgang met anderen en hebben een passie” Dat vinden Amerikaanse vrouwen kennelijk buitengewoon aantrekkelijk. De uitspattingen van Tiger Woods zijn daarbij kennelijk niet relevant.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam