De ideale date is een man die golft

Wat zijn jouw zoek criteria op een datingsite wanneer je aan het speuren bent naar de ideale man? Sportief en ondernemend, daar kunnen we ons wel wat bij voorstellen. Met het schandaal rondom Tiger Woods in ons achterhoofd staat golfen niet bovenaan ons lijstje. 

Woest aantrekkelijk

Maar volgens dataingsite Match.com zijn het juist mannen die de golfsport beoefenen degenen met wie vrouwen massaal willen daten. Gemiddeld 7.000 vrouwen zoeken minimaal één keer per maand op de term ‘golf’ op de bekende Amerikaanse datingsite. Mannen die golf bij hun interesse hebben aangevinkt worden maar liefst 33% vaker bekeken dan mannen die dit niet in hun interesseprofiel hebben ingevuld. Golfende mannen zijn kennelijk woest aantrekkelijk.

Golf is geld

De woordvoerster van Match.com kan dit fenomenen wel verklaren. “Golf staat voor veel mensen te boek als een sport voor welgestelde mensen met goede manieren.  Het is tevens een sport die zelden alleen wordt beoefend, golfers zijn doorgaans goed in de omgang met anderen en hebben een passie” Dat vinden Amerikaanse vrouwen kennelijk buitengewoon aantrekkelijk. De uitspattingen van Tiger Woods zijn daarbij kennelijk niet relevant.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffiehoek
By Margret ·
18 oktober 2021

Gratis dating in de koffiehoek

Per dag brengen veel werknemers een kwartier door in de koffiehoek van het bedrijf. Koffie leidt tot inspiratie, maar als je het handig aanpakt kan het een vorm zijn van gratis dating.
5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.