decolleté vrouw tips

De hoogste tijd om weer single te worden

Je denkt dat je de ware gevonden hebt, maar toch heb je een vervelend onderbuik gevoel. Liefde moet je gelukkig maken. Doet het dat niet? Dan zit er iets fout. Naast dit gevoel nog 7 redenen waarom je op zo’n moment beter het leven van een single kan verkiezen boven je huidige relatie.

1. Je voelt je afgevlakt

Liefde is niet goed als je je lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel afgevlakt voelt. Als je het gevoel krijgt dat je je mening niet mag geven en dat je altijd moe bent omdat je al je energie in iemand anders stopt. Je moet je juist energiek en opgewekt gaan voelen van liefde.

2. Je bent je passie kwijt

Zet je alles aan de kant om hem gelukkig te maken? Krijg je het gevoel dat je al je interesses weg stopt voor hem? Hierdoor krijg je het gevoel dat je afhankelijk van iemand bent en je krijgt het gevoel dat je geen richting meer hebt in het leven. Je hoeft je passies niet op te geven voor iemand.

3. Je doet niets goed

Het is geen liefde als hij je continu blijft wijzen op alles dat je fout doet en je vertelt dat je niet goed genoeg bent, niet genoeg geeft of niet lief genoeg bent. Je lief moet je juist complimentjes geven en je moet je in de zevende hemel voelen.

4. Hij vernedert of ‘plaagt’ je

Zet hij je openlijk voor schut? Maakt hij je persoonlijkheid belachelijk? Je voelt je in zo’n situatie beschaamd en afgewezen door zijn plagerijen. Als je je partner confronteert en hij reageert dat je niet zo gevoelig moet zijn, dan is de liefde misschien niet wederzijds.

5. Het gaat alleen maar om hem

Het is geen liefde als jij nooit je verhaal kwjit kunt en je je altijd ondergewaardeerd voelt. Alles wat jij zegt is fout en hij wil altijd het laatste woord hebben. Je krijgt het gevoel alsof jouw mening er niet toe doet. Weg wezen. Als je lang bij zo iemand blijft, kun je heel onzeker worden en niet meer genieten van leuke momenten.

6. Je voelt je geleefd

Bepaalt hij alles wat je doet? Dat is zijn manier om jouw gevoel van geluk te controleren. Je doet je blij voor, terwijl je dat niet bent en je voorkomt argumenten. Je voelt je ongemakkelijk om je mening te geven en je herkent jezelf bijna niet meer.

7. Je hebt geen vrijheid

Wil je zelfstandig zijn en reageert hij daar bot op? Heeft hij kritiek of denkt hij dat je het niet kan? Hij probeert je ontwikkeling tegen te gaan, want wie weet wordt je wel zo zelfstandig dat je hem niet meer nodig hebt en bij hem weg gaat. Liefde houdt in dat je de vrijheid hebt om jezelf te ontwikkelen en zelfstandig te zijn.

Bron: Telegraaf

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.