De gentleman is terug van weggeweest

Wie dacht dat de hoffelijke ridder uitgestorven was, heeft het mis. Na de Metroman, de Ãœber- en de Retroseksueel is de gentlemen terug van weggeweest. Deze nieuwe man combineert stijl, zelfvertrouwen, oog voor detail en charme. Drankenfabrikant Smirnoff herkent sinds enkele maanden een nieuwe levensstijl bij de hedendaagse man. Deze besteedt veel aandacht aan zijn uiterlijk en wil er uitzien als een klassieke gentleman. Accessoires zijn daarbij belangrijk: trendy brillen, strikjes, dunne gebreide dassen, sjaals en zelfs hoeden worden uit de kast geplukt. Stijl en kwaliteit zijn uiterst belangrijk.

De kenmerken van een ware gentlemen

De man anno 2009 is meegaand maar mannelijk, zelfverzekerd maar geraffineerd, stoer en ambitieus, stijlvol en hoffelijk. Dit type kan perfect voor zichzelf zorgen en weet wat hij wil: er goed uitzien en stijlvol genieten van het leven. Zoekt hij een vriendin, wil hij haar niet zien als ‘verovering’ , maar als vrouw.

 Lees verder op HLN.be

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?