orgasme

Dé formule voor een perfect orgasme

Bijna alles ter wereld valt in een formule samen te vatten, zo ook het perfecte orgasme. Wil jij tijdens iedere vrijpartij een perfect orgasme krijgen? Dan moet je deze formule opvolgen.

Het prefecte orgasme

Dat is wat deze formule van erotische winkel Ann Summers belooft. Na een uitgebreid onderzoek bij 1.000 vrouwen en 600 mannen kwamen zij met het recept voor een spetterend orgasme. Geloof ervan wat je wil, maar dit zou dé perfecte formule voor mannen en vrouwen zijn.

670x300-perfectorgasme1

Orgasme bij vrouwen

Een glas wijn (24%) gecombineerd met voorspel (24%), een vibrator (35%) en een partner waar je al lange tijd mee samen bent (45%) is  voor de meeste vrouwen de perfecte combo voor een perfect orgasme. Stress wordt door 25% onder hen aangeduid als de factor die de sfeer het meest bederft.

perfecte orgasme mannen

Het mannelijk orgasme

Bij mannen werkt het als volgt: vervang het glas wijn door een erotische film (35%), voeg daarbij seks in twee standjes -liefst op z’n hondjes (31%) en  de vrouw bovenop (21%)- werk af met wat glijmiddel (11%) in combinatie met een partner waarmee je al geruime tijd samen bent (43%). De grootste moodkiller voor mannen? Te veel alcohol (25%).

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!