vrouwen weetjes

De feiten rondom de soap die Sabia en Rafael heet

Het is en blijft één grote soap met als titel: Sabia en Rafael. Maar Sabia heeft een einde gemaakt aan alle geruchten rond haar persoon. Tegenover de Privé laat ze weten nog altijd samen te zijn met Rafael van der Vaart en in verwachting is van hun eerste kindje.

Soap Sabia en Rafael

Geen krant negeerde de afgelopen weken de soap rond Van der Vaart en Sabia. De relatie van het veelbesproken showbizzkoppel zou op de klippen zijn gelopen, en Van der Vaart leek alweer een nieuwe vriendin te hebben. Maandag kwam daar nog eens het nieuws bij dat Sabia in verwachting zou zijn van hun eerste kindje. Alleen dat laatste blijkt op waarheid te zijn berust.

Slapeloze nachten

‘Ik heb mezelf een tijd geleden voorgenomen niet meer te reageren op wat ik hoor en lees over mezelf en over mij en Rafael’, begint Sabia haar verhaal. ‘In het begin van onze relatie had ik slapeloze nachten over wat er allemaal beweerd werd, maar die tijd heb ik achter me gelaten.’

Bewuste keuze

Dat Sabia niet meeging op vakantie naar de Spaanse Costa del Sol was een bewuste keuze, zo vertelt ze nu. ‘Ik besefte dat het beter was voor Raf, voor mij en onze schatjes van kinderen. En niet in de laatste plaats voor mijn gezondheid. Zeker op dit moment. Stress moet ik vermijden’, sluit de 37-jarige voetbalvrouw af.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.