horoscoop

De enige horoscoop voor 2018 die klopt

De beste wensen voor het nieuwe jaar, dat wens je een ander, maar stiekem vooral jezelf. Nieuw jaar met nieuwe kansen. Prettig wanneer 2017 goed was, maar de vraag is of 2018 beter gaat worden. Beter in de liefde of in je werk of met je gezondheid. In Linda staat een Horoscoop die pretendeert de enige te zijn die echt klopt. Dat maakt mij erg nieuwsgierig. Jou vast ook. 

De enige horoscoop voor 2018 die klopt

Gegarandeerd de enige horoscoop die echt klopt, opgemaakt door Sylvia Witteman, volledig te lezen in Linda. Maar de titel van het oorspronkelijke artikel dat 2018 huilen wordt met de pet op, dat belooft niets goeds. Horoscoop is ook gericht op singles. Hopelijk voor een ander sterrenbeeld maar niet dat voor mij, bedenk ik dan.

Steen bok 22 december – 20 januari

Intens saai

De combinatie van bazigheid en intense saaiheid waar een Steenbok nu eenmaal van nature toe neigt, maken het jou dit jaar onder invloed van Jupiter extra moeilijk. Ben je single? Geen wonder, want jouw aardeteken maakt je niet alleen fantasieloos maar ook verwaand en wantrouwig. Je vangt geen leuke man door hem te dwingen een lijst te geven van al zijn voormalige vriendinnen, plus hun telefoonnummers. Het beste doe je eraan zo veel mogelijk je mond te houden, dan komt hij er misschien niet achter hoe vervelend je bent.

Je ideale partner in 2018: de meeste kans maak je bij het sterrenbeeld Eenhoorn.

Waterman 21 januari – 20 februari

Onredelijk en chaotisch

Waterman chagrijnig, onredelijk en narcistisch was je altijd al, 2018 brengt daarin geen verandering. Daar zit je ook helemaal niet op te wachten, want jij vindt jezelf de belangrijkste persoon ter wereld. Het probleem is alleen: vindt je toekomstige partner dat ook? Waarschijnlijk niet, maar een zeldzame verschijning van Venus in het achtste huis, vroeg in april, geeft je dit jaar een kans om tóch de ware te vinden. Laat die kans niet glippen, en kom nou eindelijk eens op tijd voor die date.

De beste kansen op een partner maak je bij het sterrenbeeld Zandloper.

Vissen 21 februari – 20 maart

Sentimentele janker

Vissen, ja, jij dus ook, denken graag over zichzelf als toegewijde, trouwe, barmhartige zielen. In werkelijkheid zijn het sentimentele jankers, die niet zozeer zwemmen in water, als wel in zelfmedelijden. Ja, Vissenvrouwtje, ook in 2018 zal je weer van alles worden aangedaan door de boze buitenwereld. Kom je eindelijk, half april, een leuke man tegen op Tinder? Tijdens de date blijkt zijn moeder nog steeds op nummer 1 staat. Wat je carrière betreft zul je ook dit jaar niet doorbreken als actrice.

Mogelijke partner in 2018: probeer het eens met iemand met het sterrenbeeld Afdruiprek.

Ram 21 maart – 20 april

Humeurige betweter

Het slechte nieuws eerst: je bent een humeurige betweter met een kort lontje. Het goede nieuws: je weet het zelf niet, je hebt het te druk met je ‘avontuurlijke leven’, zoals je het zelf noemt. Al komen die avonturen voornamelijk neer op te hard rijden met te veel drank op, en opzichtig flirten met mannen met een gouden hoektand/ vleermuistatoeage/gemillimeterd haar met een portret van Elvis erin geschoren. Het contact met je vriendinnen verloopt dit jaar, onder invloed van Mars in het Achtste Huis, moeizamer dan ooit.

Beste kans op een relatie: iemand met het sterrenbeeld Koevoet.

Stier 21 april – 20 mei

Lui en genotzuchtig

Lui en genotzochtig als je bent had je sterrenbeeld misschien beter Dikke Ouwe Kat kunnen heten. Ook jij vindt dat de wereld van jou is, zonder dat je er iets voor hoeft te doen.  Je notoire gierigheid en botheid maken je bepaald geen dating material. Begin nooit iets met een man die ‘smakelijke voortzetting’ zegt tijdens het eten, of die wil dat je tijdens de sex een hoedje draagt. Neem een cactus. Ze zijn goedkoop, ze gaan niet vreemd en ze vinden het niet erg om te worden uitgescholden.

Beste kans op een partner: iemand met het sterrenbeeld Rode Lap.

Tweelingen 21 mei – 20 juni

Besluiteloze zenuwlijder

Voor tweelingen wordt het geen eenvoudig jaar. De afflictie van Mercurius en Mars maken je een nog grotere zenuwlijder dan gewoonlijk. Jou manier van doen, met je rusteloze en besluiteloze trekjes, verraadt de klassieke dwangneuroticus. Wat je werk betreft: gefeliciteerd, er is niemand bij wie gedrevenheid, impulsiviteit en onuitputtelijke energie zó garant staan voor totale chaos als bij de tweelingen. Jij bent in staat een goed lopend kantoor in een mum van tijd aan de rand van de afgrond te krijgen. Hetzelfde geldt voor relaties. Je bent dol op flirten, maar zodra je beet hebt, verlies je de belangstelling. Als een vlindertje van bloem naar bloem, jaja, dat is schattig als je nog jong bent, lieve tweelingen, maar op jouw leeftijd kun je het beter gewoon oppervlakkig noemen.

Beste kans op een partner: iemand met het sterrenbeeld Goudmijn.

Kreeft 21 juni – 22 juli

Giftig ochtendhumeur

Goed nieuws: in 2018 krijg je eindelijk de kans om iets te doen aan dat beruchte, giftige ochtendhumeur van je. Het slechte nieuws is dat je dit jaar helaas net zo ingewikkeld en overgevoelig blijft als tevoren. Jij noemt het aanhankelijk en romantisch, anderen noemen het een minderwaardigheidscomplex plus verstikkende verlatingsangst. Hint: een man aan je te binden door kinderen van hem te krijgen, tegenwoordig krijg je niemand meer zo gek. Zet je grenzeloze hypochondrie dan ook maar even opzij. Je versterkt je carrièrekansen soort je niet meer om de haverklap ziek te melden omdat je een dodelijke aandoening hebt gegoogeld en in bed bent ging liggen wachten op het einde.

Beste partner: iemand met het sterrenbeeld Kruidenboter.

Leeuw 23 juli – 20 augustus

Groot ego

Gefeliciteerd: jij hebt het grootste ego van de hele dierenriem, en dat blijkt in 2018 meer dan ooit. Niet voor niets ben je een vuurteken: je bent sexy, en dat wéét je, doordrenkt als je bent van je eigen stralende schoonheid. De mannen komen dan ook op je af als mieren op een pot honing. Mooi zo, dat dacht ik al, zeg je nu; het verbaast je niets, want jij vindt gewoon dat je daar recht op hebt. Helaas zit er ook dit jaar tussen die mannen weer geen blijvertje, want ze komen al gauw achter je talrijke schaduwkanten: je bent een ijdele, oppervlakkige, zelfzuchtige, veeleisende, ongeduldige aandachtstrekker. Misschien moet je tijdens die date met een serieuze kandidaat in juli toch eens proberen niet zo hard te lachen om je eigen flauwe grappen.

Sterrenbeeld van je potentiële partner: Leeuwentemmer.

Maagd 23 augustus – 22 september

Nooit tevreden

Ja, je bent nu eenmaal een pietje-precies, daar kun je niets aan doen. Nooit tevreden ook. Logisch dat je het daardoor in 2018 verder dan ooit zult schoppen in je werk. Jammer alleen dat je ondergeschikten een pesthekel aan je hebben. Die kilheid komt je ook in relaties niet zo best van pas. Ja, in mei maak je wel degelijk kans bij die leuke, gescheiden man, waar je in al je kieskeurigheid dan toch maar je zinnen op hebt gezet. Het is jammer dat hij kinderen heeft en je daar niet zo goed raad mee weet. Begin nooit iets met een man die een scheurkalender heeft en hem ook daadwerkelijk afscheurt.

Mogelijke partner: het sterrenbeeld Voetveeg.

Weegschaal 23 september – 22 oktober

Twijfelaar

Het wordt in 2018 zaak om nu eens eindelijk te beslissen, Weegschaal: wat wil je nu worden, iemands huissloof of iemands trophy wife? Lastig hè, want het komt in feite zo’n beetje op hetzelfde neer. En je bent tóch al zo’n twijfelaar. Wil je nu wel of niet met die man naar bed? Misschien zou je beter wat meer aandacht kunnen besteden aan je werk? Nee hè, daar heb je helemaal geen zin in. Niet alleen jíj twijfelt altijd over alles, maar alle andere mensen twijfelen ook over jou. Ben je nu gewoon een dom, besluiteloos, oppervlakkig blondje? Of ben je juist stiekem heel slim, en doe je alsof?

Ideale partner: het sterrenbeeld Spiegel.

Schorpioen 23 oktober – 22 november

Jaloers en harteloos

Ja, alle sterrenbeelden hebben schaduwkanten, maar de Schorpioen slaat alles. Jaloers, wraakzuchtig, argwanend, harteloos en narcistisch was je altijd al: in 2018 weet je al die akelige karaktertrekken moeiteloos tot een nieuw dieptepunt op te rekken. Jouw geheime schorpioenengif is sex. Want sexy, dat ben je, en je weet het. Je gebruikt het om je zin te krijgen, altijd en overal. Pas op, want in oktober keren je kansen.

Potentiële partner: de Gifslang.

Boogschutter 23 november – 21 december

Lekker bot

Zelf denk je dat je een enig mens bent met het hart op de tong, omdat je alles wat er in je opkomt ook meteen maar eruit flapt. In werkelijkheid is jouw botheid voor niemand leuk, behalve voor jezelf. Denk daaraan, als je in maart met een echt best leuke man in een café in gesprek raakt. Het ergste is nog dat je zelf niet de geringste vorm van kritiek kunt verdragen, hoe constructief ook. Want zelf geloof je dat je nu eenmaal nooit iets verkeerd doet, en dat je gewoon in alle opzichten geweldig en fantastisch bent.

Potentiële partner: het sterrenbeeld Dartboard.

Wil je heel de horoscoop lezen van Sylvia, kijk dan hier.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!