Verleidelijke man
13 August 2017

De eeuwige single, hier herken je hem aan

We kennen hem allemaal, zijn er ook weleens mee op date geweest en misschien zijn we zelfs wel in een heuse relatie met hem beland: de eeuwige single! Zo op het eerste gezicht lijkt hij perfect. Lang, knap, donker (of blond), succesvol en… nog altijd ongebonden.

Deze heren zijn werkzaam als dokter, advocaat, eigenaar van een eigen toko of ondernemer. Je ziet ze vaak in de beste restaurants met mooie vrouwen aan hun tafeltje tezamen met hun succesvolle vrienden. Saillant detail: je ziet ze zelden twee keer met dezelfde vrouw. Wanneer jij je oog hebt laten vallen op een dergelijk charmant exemplaar dan doe je er wellicht verstandig aan je wensen voor een vaste relatie vooralsnog in de wilgen te hangen…

Hieronder 9 signalen die erop duiden dat jouw nieuwe vlam een eeuwige single is.

Tijd met vrienden

Een man die er consequent voor kiest om zijn tijd door te brengen met zijn vrienden is een om voor uit te kijken. Het is natuurlijk prima dat hij af en toe gaat stappen met zijn vrienden of naar voetbal kijkt, maar als hij er een gewoonte van maakt zijn de prioriteiten erg duidelijk.

Overdreven kieskeurig

Als hij steeds gebreken vindt in alles en iedereen, maakt niet uit hoe mooi of geestig, wijst het erop dat hij altijd op zoek zal gaan naar iets “beters”. Iedereen maakt fouten, maar als je er constant op wordt gewezen, is het tijd te vertrekken.

Party girl liefhebber

Deze mannen voelen zich vaak aangetrokken tot instabiele party girls. Deze vrouw neemt hem mee op een reis van seks, drugs en rock & roll. Voor zo een man is een wat stabielere, serieuzere vrouw gewoon te saai. Deze mannen zijn net als party girls: onvoorspelbaar en onbereikbaar.

Mama’s kindje

Er is niets minder aantrekkelijk dan een mama’s kindje, en er zijn tal van hen te vinden. Opgevoed met het idee dat geen enkele vrouw ooit goed genoeg voor ze is, zal deze man altijd zoeken naar de goedkeuring van zijn moeder.

Dwalende ogen

De gemiddelde man wordt weleens betrapt dat hij van tijd tot tijd naar andere vrouwen kijkt. De eeuwige vrijgezel zal, aan de andere kant, meer rondkijken dan naar jou.

Niemand is goed genoeg voor hem

“Alle vrouwen zijn gek of hetzelfde!” Het “niemand is goed genoeg voor hem” type gaat van vrouw naar vrouw en heeft overal commentaar op. Alleen hij is perfect! Met zo een type zal het nooit serieus worden, want zo zal hij ook eens over jou praten!

Ex-vriendin syndroom

Heeft hij nog steeds foto’s met zijn ex-vriendin op Facebook of in zijn smartphone en kan hij die gewoon niet verwijderen? Zeg “bye bye” tegen deze man, je wilt toch niet een rebound of vervanging zijn? Laat hem gaan en als hij echt geïnteresseerd is zal hij contact met je opnemen zodra hij er klaar voor is, zonder de bagage.

Realiteit versus fantasie

Teveel opgaan in seksuele fantasie is iets om op te letten. Ja, het is niet realistisch om te verwachten dat een potentiële partner niet kwijlt bij een Victoria’s Secret catwalk parade, maar als hij een passie heeft voor stripclubs en porno video’s, is de kans groot dat hij eerder op zoek is naar lust dan liefde.

De vrouwenhater

Er zijn nog steeds vrouwen die bij een man blijven die hen verbaal/fysiek misbruikt en hen behandelt als vuilnis. Ja, soms is hij super romantisch en overdreven lief, maar vergeet nooit dat als hij het eens heeft gedaan, hij het meer dan waarschijnlijk opnieuw en opnieuw zal doen! Hij zal nooit veranderen en van relatie tot relatie gaan die nooit eindigt in het huwelijk.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

gerelateerde artikelen

Waarom je toch telkens valt op die onbereikbare man

Mega vlinders in je buik, je denkt de godganselijke tijd aan...

Kieskeurig bij partnerkeuze

Vrouwen op datingsites zijn behoorlijk kritisch, vinden veel van de mannen....

Zo ontdek je of jij iemands rebound bent

Als je uitgaat met een man die net uit een relatie...

Lekkerder in je vel tijdens de herfst met deze mindfullness tips

Minder feesten, eten, en alcohol, of zoals nu in stoptober, stoppen...

Val jij als sterke onafhankelijke vrouw ook op emotioneel onbereikbare mannen?

Heb jij het gevoel dat je een potje maakt van je...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...