intimiteit
29 June 2017

De eerste keer seks: 5 don’ts voor hem en haar

Je hebt de ene date na de andere en jullie hebben het leuk! Er is gezoend, ja gefriemeld ook en nu sta je op het punt om met elkaar naar bed te gaan. Het gaat hier niet om een onenightstand want je hebt serieuze vlinders. Dat maakt die eerste keer seks best een belangrijk moment.  Een verkeerd woord, een verkeerd gebaar, een onhandige blik of opmerking… Er is maar weinig voor nodig om een mogelijke ‘prille relatie met toekomst’ in één klap in de kiem te smoren.

Hieronder vind je vijf don’ts, voor haar en voor hem. Om ervoor te zorgen dat alles de eerste keer goed verloopt en een goede basis voor in de toekomst te leggen. Een lijstje om uit te printen en goed in gedachten te houden als die spannende eerste keer zich aandient

5 DON’TS VOOR HAAR

1# Zorg voor een goede lichamelijke hygiëne. Denk je dat hét moment zich kan aandienen, bereid je dan goed voor. Scheer je benen, verzorg je bikinilijn en wijder okselhaar. Was je haar, gebruik een goede deodorant (heel belangrijk) en draag schoon ondergoed. Ben je er lichamelijk niet klaar voor, stel het dan uit. Een schaarse lichamelijke hygiëne is een absolute afknapper. Weinig sexy, zullen we maar zeggen.

2# Vergelijk hem niet met ex-en. Vergelijkingen zijn uit den boze! Je hebt er geen idee van hoezeer je daarmee een man voor het hoofd kunt stoten, vooral als het de eerste keer is en de vergelijking voor hem niet voordelig uitvalt. Bij twijfel: zeg niets en praat over andere dingen. Ook als hij je direct vragen over dit onderwerp stelt.

3# Het zal duidelijk zijn dat ook opmerkingen over ‘zijn afmetingen’ off-limits zijn. Dergelijke opmerkingen hebben twee negatieve effecten. Ten eerste kom je over als iemand met veel ervaring op dit gebied – en de meeste mannen vinden dat niet leuk – en ten tweede maak je hem onzeker. En faalangst werkt nu eenmaal negatief, zeker als het op prestaties in bed aankomt. Laat dus opmerkingen als ‘ik voel niets’ achterwege…

4# Hetzelfde geldt voor opmerkingen als: ‘nu al klaar…?’ Er zijn mannen die daar heel slecht op reageren. Bovendien is de eerste keer erg spannend en de maandenlange opgebouwde spanning kunnen leiden tot een snelle ‘ontlading’. Ben je teleurgesteld omdat het te snel ging, geef daar dan geen blijk van. Tenminste, als je hem nog terug wilt zien. Bovendien is het nog te vroeg om te oordelen.

5# Verveel hem niet met je onzekerheden. Houd opmerkingen over je voeten, je benen, je billen, je buik, je borsten voor je. Mocht de relatie toekomst hebben, dan komen deze onzekerheden in een later stadium wel aan bod. De eerste keer is daar gewoon niet het juiste moment voor… als je hem nog terug wilt zien, natuurlijk.

VIJF DON’TS VOOR HEM

1# Verwacht van haar geen prestaties zoals je die gezien hebt op de dvd die je onlangs aan je collectie hebt toegevoegd. Het is de beste manier om haar in haar schulp te laten kruipen. en waarschijnlijk zie je haar na deze ene keer niet meer terug (of neemt ze dezelfde avond nog de benen).

2# Zoek geen bevestiging. Afmetingen en bedprestaties zijn geen onderwerpen voor de eerste keer. Ook niet als je denkt dat je er ‘heel wat van kunt’. Laat het onderwerp voor wat het is…

3# Ook voor hem geldt dat een goede lichamelijke hygiëne belangrijk is. Verzorg je jezelf niet goed, dan toon je weinig respect voor haar. Zij zal je er vast en zeker op beoordelen, om het nog maar niet te hebben over de daling in opwinding en lichamelijke aantrekkingskracht die een slechte lichaamshygiëne teweeg kan brengen.

4# Ga niet prat op prestaties uit het verleden. Gedraag je niet als een doorgewinterde playboy. Want het moment van de waarheid zal zich vroeg of laat aandienen, en zelfs jij weet niet van tevoren hoe je het er die avond vanaf zal brengen. Zorg er daarom voor dat je niet al teveel verwachtingen schept. je voorkomt teleurstellingen. bovendien verwachten de meeste vrouwen echt geen gymnastische hoogstandjes. Een beetje tederheid en een goed voorspel zijn veel belangrijker. Gegarandeerd.

5# Wijs haar nooit op haar lichamelijke onvolkomenheden, ook niet als het maar een heel klein schoonheidsfoutje betreft! Zeg haar nooit dat ze iets te dik is, dat ze een buikje heeft… Nooit, nooit, nooit! en als je ons niet gelooft, sla ons advies de eerstvolgende keer dan maar eens in de wind. Maar kom ons dan niet vertellen, dat we je niet gewaarschuwd hebben… 🙂

Bron: Adversus

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Nooit moet anale seks als een verplichting voelen

Bij het lezen van het volgend artikel, kwam de volgende gedachte...

Boost voor je relatie: maand dagelijks seks

Noem eens 5 redenen om elke dag seks te hebben met...

Wat vinden we erger? Emotioneel of seksueel vreemdgaan

Wat zou je erger vinden: als je partner seks heeft met...

De meest gemaakte fouten tussen de lakens

We merken dat wij vrouwen eerder geneigd zijn de bedprestaties van...

Corona belemmert seksualiteit van jongeren

Online daten en flirten blijkt geen alternatief voor jongeren tijdens de...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie