20 bizarre date ideeën

De eed die elke vrouw zou moeten afleggen

In de strijd tegen absurde schoonheidsidealen kunnen we wellicht ons hele leven lang de schuld blijven schuiven op glossy’s, Hollywood of Photoshop. De enige manier om écht iets te veranderen, is door te beginnen bij jezelf en de mate waarin jij het binnen laat komen.

Steek je rechterhand in de lucht voor deze eed

Ben je de frustraties over je eigen lichaam, de dagelijkse overdosis “perfectie” of de vijandigheid onder vrouwen ook zo beu? Dan is het de hoogste tijd om de volgende eed af te leggen.

1. Andere vrouwen zijn niet automatisch mijn concurrenten
Jaloezie en vijandigheid zijn je vrienden niet. Laat het elleboogwerk achterwege en geef ruimte aan andere vrouwen.

2. Ik geef toe dat roddelen nutteloos is
“Grote denkers praten over ideeën, middelmatige over gebeurtenissen en kleine over anderen”, klinkt de wijze stelling. Verspil je tijd niet aan de roddelwagen.

3. Vrouwelijkheid definieer ik zelf
Of je nu een riem van Gucci of eentje vol gereedschap wil dragen, of je nu een kinderwens hebt of niet, of je nu tijd en energie in mode en make-up wil stoppen of niet, de definitie vrouw kan breed worden ingevuld. Wees dus vooral jezelf.

4. Op eigenwaarde staat geen leeftijd
Jij (of eender wie) bent niet afgeschreven wanneer die grijze haren de kop opsteken. Je essentie is tijdloos.

5. Mijn seksualiteit is me dierbaar
Wanneer je als levensmissie ‘sexy zijn’ hebt, krijgt je wellicht nooit oprecht respect van je omgeving. Seksualiteit is deel van jezelf, maar het zou je niet mogen bepalen. Vier en beleef haar zonder je persoonlijkheid in het gedrang te brengen.

6. Ik zweer te stoppen met negatieve vergelijkingen
Feit is dat er zal altijd een vrouw zal zijn met smallere billen of een dikkere bankrekening. De enige vergelijking die jij hoort te maken is tussen je vroegere, huidige en toekomstige zelf. Erken je vooruitgang, maar ook de punten waaraan gewerkt kan worden.

Bron: Nina

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.