onzekerheid in bed

De drie grootste onzekerheden in de slaapkamer en wat jij hieraan kunt doen

Iedereen voelt zich weleens onzeker, ook in de slaapkamer. Onzekerheid is menselijk, maar het is wel vervelend als je je onzeker voelt als je op het punt staat intiem te worden met een leuke man of vrouw. Wat de drie grootste onzekerheden in de slaapkamer zijn en wat jij aan deze onzekerheden kunt doen, lees je op deze pagina. Voel je je vaak onzeker als je op het punt staat seks te hebben en voel je je belemmerd door deze onzekerheid, dan raden wij je zeker aan om dit artikel even door te lezen.

Onzekerheid 1: je lichaam

Veel mensen voelen zich onzeker over hun lichaam. Ze vinden zichzelf te dik, te dun, te klein, te groot en ga zo maar door. Een goede manier om e onzekerheid over je lichaam te verminderen, is door iets aan te trekken waar jij je zeker in voelt. Heb je bijvoorbeeld een lingeriesetje waar je je mooi en sexy in voelt, dan trek je dit setje aan. Heb je een boxershort die je zaakje er extra goed uit laat zien, dan doe je deze aan.

Onzekerheid 2: de prestaties in de slaapkamer

Iedereen wil het goed doen in bed en daarom zijn veel mensen onzeker over hun prestaties in de slaapkamer. Een goede manier om dit tegen te gaan, is door je goed in te lezen over de verschillende standjes en activiteiten in de slaapkamer en vooral ook goed te oefenen. Lees je je in en oefen je bovendien, dan kan er niets misgaan.

Onzekerheid 3: erectieproblemen

Tot slot is er nog de onzekerheid van erectieproblemen, die veel mannen ervaren in de slaapkamer. Je kunt erectieproblemen oplossen door een pilletje te nemen, maar veel mannen vinden dit geen prettig idee. Wat je ook kunt doen, is een penisring aanschaffen. Een penisring zorgt ervoor dat er meer bloed in de penis blijft, waardoor de penis hard blijft. Niet alleen in het begin, maar ook als je al een tijdje bezig bent.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.