verliefd

De dating game van Aron Grunberg

Columnist en schrijver Arnon Grunberg lanceerde deze week samen met de Utrechtse ontwikkelaar Society of Play een datinggame app. Games en literatuur komen samen in deze datinggame, waarin de personages uit het werk van de auteur tot leven komen. Lees de brieven die je van ze krijgt en schrijf hen terug, en probeer zo stukje bij beetje hun hart te veroveren.

Huid en Haar

In de eerste versie schrijf je met Violet uit Grunbergs roman ‘Huid en Haar’. Een zeer uitbundige dame die haar hart op de tong draagt. Gaan je brieven over onderwerpen die haar interesseren, dan wordt ze langzamerhand verliefd en nodigt ze je uit voor een ontmoeting. Maar wie ga je dan eigenlijk ontmoeten, want was het geen computergestuurd personage waar je mee schreef?

Date kans

Het helpt als je ‘Huid en Haar’ hebt gelezen, maar ook als je het boek niet hebt gelezen maak je kans op een date. In de game vindt je namelijk een ‘magisch kladblok’ dat je helpt met het zoeken naar onderwerpen die Violet aanspreken. Wordt een woord dat je op het kladblok intypt groen, dan kan je het in je brief gebruiken. Rode onderwerpen kan je beter overslaan. Als speler moet je ook op je spelling letten. Een foutje hier en daar wordt je vergeven, maar maak je het de bont, dan worden je brieven niet geaccepteerd.

Hartenjager is voor €2,29 te downloaden in de App Store en op Google Play. Van de opbrengsten worden updates en nieuwe personages gefinancierd.

Bron: relatie.blog

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.