bockbier wandeling

De Bokkenwandeling Leiden, niet alleen voor bokken

Op zondag 9 november 2014 organiseren Frank van Leeuwen van ProKwadraat en Bas Koster van Bierproeverij op Eigen Wijze de 4e editie van de nu al legendarische drukbezochte Bokkenwandeling te Leiden. Door de grote belangstelling van vorig jaar is het aantal cafés uitgebreid en zijn er nu twee routes om het publiek te reguleren.

De Bokkenwandeling Leiden, niet alleen voor bokken

Dit jaar wordt de Bokkenwandeling in Leiden op 9 november 2014 gehouden. Een wandeling langs zes cafés in de Leidse binnenstad die allemaal een ander bockbier van kleine Nederlandse brouwerijen op tap hebben. Voor de kritische biergenieter is er dus van alles te ontdekken.

Perfect bockbiertje

Vanzelfsprekend doen de gastheren/vrouwen van deze etablissementen hun uiterste best om je in de watten te leggen door het tappen van een perfect bockbiertje en gratis hapjes en lekkere muziek.  Vanaf 14.00 uur staan de deuren van de café’s wijd voor je open.

Brede doelgroep

De wandeling is een erg leuke activiteit die niet alleen de ‘echte’ bierliefhebbers bedient maar een brede groep mannen en vrouwen in de leeftijd van circa 25 tot 65 jaar. Een brede doelgroep dus. Niet alleen voor singles, maar zeker geschikt voor singles die wel van een biertje houden. Je hoeft in eerste instantie niet te zoeken naar een gespreksonderwerp want dat is natuurlijk de smaak van het bockbiertje.

Stempelkaart

Deelname aan de Bokkenwandeling kost € 27,50 p.p. in de voorverkoop en € 30 op de dag zelf. De deelnemer ontvangt dan een (bockbier)glas, een routebeschrijving, met stempelkaart en zes bockbier bonnen. In elke kroeg haalt men een stempel en als de Bokkenwandeling is volbracht wacht op vertoon van een volle stempelkaart een certificaat en een leuke attentie.

De Bokkenwandeling start om 14.00 uur en duurt tot 18.30 uur. Meer info is te vinden op de site Bokkenwandeling.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.