contacten leggen

De beste weg naar mannenhart: speel hard to get!

De beste manier is om als vrouw een man aan zich te binden is volgens de evolutie  ‘hard to get’ spelen. Dit is namelijk een manier om zijn betrokkenheid, plannen en karakter te testen.

Onderzoekers uit Australië en Sydney analyseerden 58 strategieën van vrouwen die ‘hard to get’ spelen. Dit varieert van flirten met anderen, jezelf aanstellen tot niet antwoorden als een aanbidder haar belt.

Vervolgens vroegen ze aan meer dan 1.500 mannen en vrouwen welke tactieken het beste werkten. Daaruit blijkt dat de beste strategieën zelfzeker overkomen, praten met anderen, seks weigeren, sarcasme, doen alsof ze druk bezet zijn, plagen, flirten met anderen en de eerste afspraakjes afslaan zijn.

Evolutie
Ook blijkt dat vrouwen vaker dan mannen ‘hard to get’ spelen. Dit komt omdat vrouwen proberen zekerheid te krijgen dat een potentiële partner bij hen blijft wanneer ze mogelijk een kind hebben.

Relatietherapeut Phillip Hodson: “Deze studie combineert traditionele denkpatronen met moderne opvattingen. Doris Day moest in de film uit de jaren 50 ‘The Pajama Game’ om een man te krijgen seks weigeren tot haar contractuele eisen ingewilligd werden.

Psychologen en therapeuten zouden deze strategieën ouderwets noemen omdat een vrouw zo een man aantrekt die niet bij haar past en haar beu is zodra hij heeft gekregen wat hij wil en de uitdaging verdwenen is.”

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!