zonnen

De beste vakantiebestemmingen voor singles op zoek naar winterzon

Onlangs single geworden? Dan is het een aanlokkelijk idee om deze winter naar een warme zonnige bestemming af te reizen en je zinnen te verzetten. Wel zo handig als je weet wanneer het de beste reistijd is voor een bepaalde bestemming, want niks zo vervelend om in een tropische storm of orkaanseizoen te belanden. Daarom de lekkerste droge zonbestemmingen op een rij.

De beste vakantiebestemmingen in december en januari:

Mexico, Guatemala en/of Belize: is groen na het regenseizoen, zonnig, warm, exotisch… de combi van lekker weer, boeiende cultuur, mooie stranden en tropische natuur komt in deze maand helemaal tot z’n recht.

Thailand: wat is er heerlijker dan Kerst en/of Nieuwjaar vieren in de schaduw van een palmboom, met je voeten in warm zand, nadat je net in ‘n warme blauwe zee tussen tropische visjes hebt gezwommen.

Kenia & Tanzania: na juli en augustus is dit de tweede droge periode: kuddes verblijven nu in het zuidoosten van de Serengeti; gnoes, zebra’s, leeuwen, cheeta’s, hyena’s etc zijn goed te vinden. Door weinig water komen ze bij drinkplaatsen samen. Er zijn ook veel geboortes nu.

Cuba: Kerst wordt nauwelijks gevierd maar op dit eiland in de Caribische zee wordt altijd wel gedanst en muziek gespeeld, dus een feestmaand is het. En het droge seizoen is begonnen.

Andere landen die in december en januari goed te bereizen zijn: Australië en Nieuw Zeeland, Costa Rica, Nicaragua en/of Panama, Argentinië, Brazilië, Vietnam, Nepal, Maleisië, Sri Lanka, India, Bhutan, Laos, Cambodja, Ecuador, Suriname, Zuid-Afrika, Kenia, Florida.

Reisaanbieders voor singles naar deze verre oorden zijn; Fox Reizen, Shoestring, Djoser en Sawadee.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!