seksspeeltjes

De beste seksspeeltjes om mee te beginnen

Wil je het voor jou en je date spannend maken in de slaapkamer? Of juist jezelf verwennen met een leuk speeltje? Wie nog nooit een seksspeeltje heeft geprobeerd kan zich misschien wat overweldigd voelen. Er is namelijk zoveel op de markt, dat je niet weet waar je moet beginnen. Toch zijn er een aantal speeltjes die perfect zijn voor beginners, voor zowel mannen als vrouwen.

Eenvoudig beginnen: de dildo

De dildo is het perfecte speeltje om mee te starten wanneer je nog helemaal geen ervaring hebt met het gebruiken van speeltjes in de slaapkamer. Je kunt langzaam ontdekken wat je fijn vindt, zonder extra vibraties en verschillende standen. De dildo is vooral geschikt als je houdt van vaginale stimulatie, en bijvoorbeeld de G-spot wilt stimuleren. Met een speciale dildo met gekromd einde is het ontzettend makkelijk om jezelf op deze manier te laten genieten.

Een vibrator voor meer variatie

Niet iedereen heeft behoefte aan vaginale stimulatie, maar wil juist de clitoris bevredigen. Vibrators zijn geschikt voor allebei deze dingen. Kies voor een exemplaar met verschillende standen, zodat je zelf helemaal in de hand hebt wat de intensiteit van de trillingen is. Om het nog spannender te maken kun je ook voor een trilpatroon kiezen, zodat je afwisselend gestimuleerd wordt. Bekende modellen zoals de Tarzan zijn ontwikkeld om de clitoris en de vagina tegelijkertijd te stimuleren, voor nog meer genot.

Een cockring of masturbator voor de mannen

Je zult vast wel eens van ze gehoord hebben: de cockring of de fleshlight. Deze speeltjes zijn speciaal ontwikkeld voor het genot van mannen, want zij verdienen natuurlijk ook wat plezier. De cockring is ideaal om met een date te gebruiken, want jullie kunnen er allebei van genieten. Je erecties zullen harder en gevoeliger worden, en met een speciale vibrerende cockring zal je ook als vrouw extra plezier ervaren. Een masturbator is speciaal ontwikkeld voor mannen die zichzelf willen verwennen. De speeltjes voelen als een vagina waarmee je jezelf heel makkelijk kunt bevredigen. Voor mannen is er dus genoeg keus: of je nu alleen of samen wilt genieten.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.