De beste datingapps voor singles in Nederland

De beste datingapps voor singles in Nederland 

In een wereld waar dating-horrorverhalen bijna een overgangsritueel zijn, zijn er enkele troostpunten. Ten eerste zijn er veel vissen (woordspeling bedoeld) in de zee. Twee: de meeste van die vissen daten vanaf hun telefoon, waardoor het gemakkelijker dan ooit wordt om verbinding te maken met populaire singles bij jou in de buurt (en, ja, zelfs in het buitenland). Wil je weten welke apps je hiervoor het beste kunt gebruiken? Lees snel verder voor het antwoord! 

Grindr 

Grindr, gelanceerd in 2009, was de eerste dating-app die specifiek op queer-mensen was gericht. Of je nu op zoek bent naar afspraken, dates of vriendschap, Grindr beweert de grootste verzameling homo-, bi-, trans- en queer-daters te hebben van alle queer-specifieke dating-apps. Grindr is op het moment vooral populair bij homomannen die willen daten voor een relatie of een afspraakje willen maken. Als je een man bent die op mannen valt, is deze app net als alle soorten en maten buttplugs een must voor je. Gebruik een buttplug set om te trainen voor je afspraakje! 

Tinder

De kans is groot dat je al in de enorme datingpool hebt gewaad die bekend staat als Tinder. Het is de app die app-gebaseerd daten naar de mainstream heeft doen stijgen met zijn beruchte swipe-links- of swipe-rechts-model. Links = nee, rechts = ja, voor het geval je het hele Tinder-tijdperk hebt gemist. Deze app krijgt misschien een slechte reputatie omdat hij meer op seks gericht is, maar daar is absoluut niets mis mee. Je krijgt het voordeel dat je met zo veel mogelijk mensen kunt praten, maar ook het nadeel van een enorme datingpool. 

BLK

Zoals veel dating-apps die zijn gemaakt om mensen met een vergelijkbare culturele achtergrond met elkaar in contact te brengen, hoopt BLK hetzelfde te doen voor zwarte daters. De focus op het verbinden van mensen met gedeelde interesses creëert een meer opzettelijke ruimte voor iedereen die op zoek is naar liefde. Het werkt in wezen net als Tinder en Hinge, in die zin dat je naar rechts of links kunt vegen om interesse te tonen (of het gebrek daaraan). En als je matcht, kun je meteen aan de slag.

Bumble

Bumble is een andere grote speler in de datingscene. Op deze app zetten vrouwen de eerste stap. De CEO van het bedrijf, Whitney Wolfe Herd, heeft het op deze manier ontworpen als reactie op haar eigen giftige relaties. Ze vertelde Time zelfs dat het haar doel was om ‘een ecosysteem van gezonde relaties te creëren’. Het biedt zeker een leuke onderbreking van het ontvangen van een ongewenste, willekeurige “DTF?” bericht van een wedstrijd. Als je een vrouw bent die op zoek is naar mannen, dan kun je zelf bepalen hoe je het gesprek begint. 

Hinge

Het is de dating-app die is ontworpen om te worden verwijderd! Je kent haar, je houdt van haar, dat is het Hinge. Het merk heeft onmiskenbaar goede marketing. Het lijkt mensen aan te spreken die meer relatiegericht zijn, maar zich niet willen aanmelden voor iets serieus. Een van de coolste voordelen van de app is dat je spraaknotities aan je profiel kunt toevoegen. Iemands stem horen is een geweldige manier om verbinding te maken.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Is collageen onzin in huidproducten?
By Redactie ·
12 maart 2024

Is collageen onzin in huidproducten?

Binnenkort op jezelf wonen Dit zijn de beste tips!
By Redactie ·
12 maart 2024

Binnenkort op jezelf wonen? Dit zijn de beste tips!

De kunst van online daten
By danny@db-online-marketing.nl ·
4 maart 2024

De kunst van online daten

Homegym starten Drie must haves!
By Redactie ·
14 februari 2024

Homegym starten? Drie must haves! 

Aantal soa’s in Nederland neemt toe moet de campagne 'Vrij Veilig' terugkomen
By danny@db-online-marketing.nl ·
23 oktober 2023

Aantal soa’s in Nederland neemt toe: moet de campagne ‘Vrij Veilig’ terugkomen?

broadway theater
By danny@db-online-marketing.nl ·
20 oktober 2023

Op solo reis naar New York City: dit moet je weten!