date succes mannen

De aantrekkingskracht van de buitenlandse man

Je bent meteen geïntrigeerd, ze zijn mysterieus en je wilt meteen hun hele levensverhaal weten. Dan openen ze hun mond en dan heb je het niet meer, want dat accent is hun grootste aantrekkingskracht. Je leert ze kennen en ze worden met de seconde aantrekkelijker. Hieronder de redenen waarom we buitenlandse mannen zo sexy vinden.

Hun dromerige accenten wanneer ze Engels spreken

Iedereen heeft zijn eigen voorkeur voor welke accenten ze het meest sexy vinden. Of het nu Franse, Italiaanse of Spaanse accenten zijn, we hebben er een zwak voor. Dit heeft een psychologische verklaring. Om het heel simpel te zeggen, we associëren bepaalde accenten met bepaalde karaktereigenschappen. Zo duiden Britse accenten op prestige, Franse en Italiaanse accenten op romantiek, en blijkbaar wordt het Duitse accent geassocieerd met degelijkheid.

Het is zo sexy als ze ook hun eigen taal spreken

Wanneer ze in hun eigen taal tegen jou praten, is het gewoon hemels. Of het nu Russisch, Frans of een andere taal is, het klinkt charmant en misschien zelfs poëtisch. En als ze het in bed tegen je zeggen … wauw.

Ze zorgen voor een intens gevoel van intrige in ons

Er is iets met mensen uit andere landen dat we mysterieus vinden. Ze zijn totaal anders dan wij en we willen weten of ze op de juiste manier verschillen. Ze hebben verschillende levenservaringen gehad. We stellen ons voor dat ze een verhaal te vertellen hebben, en we willen dat verhaal heel graag horen.

Je kunt van elkaar interessante nieuwe dingen leren

Je hebt de mogelijkheid om heel veel vragen te stellen over hun land en ze beantwoorden ze graag omdat het ze allemaal nostalgisch maakt. Je begint te breken met de stereotypen van hoe je vroeger dacht dat het leven op een bepaalde plek was en leert fascinerende dingen over een fascinerende plek van een persoon waar je gefascineerd door bent. Je zou uren naar ze kunnen luisteren, en het accent helpt natuurlijk.

Ze hebben gewoon een andere manier van zijn en het is sensationeel

Als je met een buitenlandse persoon date, heb je zoveel plezier met het opmerken van alle kleine verschillen tussen jou en die persoon. Je weet dat het een nieuwigheid is, maar het is een nieuwigheid waar je gewoon geen genoeg van kunt krijgen.

Ze zijn prachtig om naar te kijken

Hoe graag je het ook niet wil toegeven, je moet echt iemand vinden die fysiek aantrekkelijk is om met ze te daten. We hoeven ons daar ook niet schuldig over te voelen, omdat veel psychologen geloven in het belang van fysieke aantrekkingskracht in een relatie. We vinden natuurlijk allemaal verschillende eigenschappen aantrekkelijk, dus als het gaat om het aantrekkelijk vinden van buitenlandse mannen, hangt het ervan af waar jij van houdt.

Je kunt opscheppen over je sexy buitenlandse vriend

Zodra je je vriendinnen vertelt dat je iemand uit een vreemd land hebt ontmoet, zullen ze onmiddellijk reageren met een aanhoudende ‘Oooooooo’. Weet je waarom? Ze vinden het interessant en dat vinden ze ook van jou omdat je een interessante partner hebt.

Ze geven je een excuus om meer te reizen

Soms kan het leven een beetje saai worden. Je hebt verantwoordelijkheden, een baan en rekeningen en bla bla bla, die je soms boven het plezier moet stellen in de hiërarchie van belangrijke levensdingen. Daarom is  een buitenlandse vriend een goed idee. Je hebt het beste excuus ooit om een ​​tijdje weg te gaan, omdat je hem wilt zien!

Ze prikkelen ook je smaakpapillen

Een ander ingrediënt dat buitenlanders zo lekker maakt, is hun vermogen om je te laten proeven van een authentieke keuken. Elke inwoner van welk land dan ook zal je vertellen dat de manier waarop we hun eten koken, niet in de buurt komt van hoe mama het maakt! Stel je eens voor dat hij aan het koken is voor jou! Nogmaals, het geeft je de mogelijkheid om je horizon te verbreden, hun cultuur te ervaren en te proeven van hun keuken.

Hun stijl maakt ze nog mooier

In ieder land kleden ze zich anders. Er zijn de chique en verfijnde looks van de Fransen en Italianen. Dan is er de eigenzinnige stijl die je ziet bij Japanners. Dan is er de informele, bohemien look die Aussies zo goed kunnen hebben. We kunnen door blijven gaan. Als iemand goed gekleed is, verhoogt het automatisch zijn aantrekkelijkheid, en mensen uit verschillende landen snappen het vaak gewoon.

Seks is veel beter

Het is duidelijk dat buitenlandse mensen romantiek en passie veel beter doen dan de rest van ons. Misschien is dat de reden waarom ze ook betere seks hebben. Naar verluidt zijn Spaanse mannen de beste minnaars, gevolgd door Brazilianen. Dus heel veel mensen denken dat een buitenlander je veel beter tussen de lakens kan behandelen.

Ze zullen zich eerder tot je aangetrokken voelen

Het werkt in beide richtingen, nietwaar? Hopelijk. Voor de sexy buitenlandse man die je in de gaten hebt, ben jij ook een sexy buitenlandse vrouw. Je hebt misschien niet alle bovengenoemde eigenschappen, maar je maakt zeker kans. Ze zullen jou accent sexy vinden en je persoonlijkheidskenmerken vertederend. Ze zullen je verhaal willen leren kennen net zoals jij die van hen.

Ze vertegenwoordigen het tegenovergestelde van alle dingen die je niet leuk vindt aan Nederlandse mannen

Een van de belangrijkste redenen waarom je je aangetrokken voelt tot een dromerige buitenlandse man, is omdat je het beu bent om dezelfde saaie soorten mannen te ontmoeten. Je wilt een verandering, je wilt iemand anders. Wat beter dan een buitenlandse man?

Bron: Women Online

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam