perfecte man daten

De 5 grootste minpunten van een toyboy

Ben jij die aantrekkelijke cougar vrouw op zoek naar een lekkere, sappige en gewillige toyboy? Bezint eer ge begint want er zitten ook beslist nadelen aan een veel jonger exemplaar..

De 5 grootste minpunten van een toyboy voor je op een rijtje:

Hij belt niet als hij het belooft
‘Ik geef je nog een belletje’ of ‘Ik laat je zeker iets weten’ moet je met een korreltje zout nemen als je met een jongere man uitgaat. Oudere mannen daarentegen komen hun beloftes meestal wel na.

Hij trakteert zelden
Een jonge vlam heeft – op enkele uitzonderingen na – nog niet zo’n carrière kunnen opbouwen als een oudere man. Dat zorgt ervoor dat je wellicht zelden op een chic diner getrakteerd zal worden. Een puntzakje friet misschien?

Hij heeft weinig inlevingsvermogen
Jonge mannen zijn vaak geconcentreerd bezig met hun eigen leven. Zo geconcentreerd zelfs dat ze vergeten te vragen hoe jouw dag was. Een man van jouw leeftijd of ouder zal die fout minder maken – hij heeft wellicht enkele exen meer dan een toyboy die hem geleerd hebben wat inlevingsvermogen precies inhoudt.

Hij blijft uit je buurt als je ziek bent
Mannen die nog niet helemaal ontgroend zijn, vrezen dat ze zelf ziek zullen worden als ze in contact komen met een zieke. Volwassen types denken daar wellicht ook aan, maar niets houdt hen tegen om hun vriendin te vertroetelen (lees: een boeketje bloemen, een kop warme chocomelk, hoofdkussens opkloppen) tot ze weer beter is.

Hij kijkt niet in de toekomst
Natuurlijk bestaan er dolverliefde toyboy’s die hun leven willen delen met hun oudere partner, maar de kans dat je speeljongen er vandoor gaat als je over kinderen en een eigen huis begint is net iets reëler.

Bron: Nieuwsblad

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.