winter festivals

De 5 coolste festivals in de winter!

Denk jij ook weemoedig terug aan alle toffe festivals die je de afgelopen zomer hebt bezocht? Niet getreurd want ook in de winter zijn er een aantal coole feestjes! Lekker dansen een heerlijke drankjes nuttigen is namelijk niet seizoensgebonden. Metro vond vijf leuke feesten die je in de wintermaanden kunt bezoeken.

  1. GEORGIE’S WINTERGARTEN (18 NOVEMBER, AMSTERDAM)

Swingen op z’n Georgie’s, maar dan in de winter: dat kan bij De Westerwijde! Ook de wintereditie zit weer bomvol tipi’s, hutjes en topartiesten op verschillende podia, maar ook aan het seizoen is gedacht – zo kan je bijvoorbeeld even opwarmen bij één van de kampvuren, mocht je lichaamstemperatuur na het dansen nog steeds niet op peil zijn. Een kaartje voor de ‘Georgiaanse onderdompeling’, zoals de website het noemt, kost 45 euro.

  1. OPENING WINTERCIRCUS THUISHAVEN (25 EN 26 NOVEMBER, AMSTERDAM)

Hier kom je thuis, zelfs wanneer je handschoenen uit de kast getrokken moeten worden! De zomeredities van Thuishaven zijn drukbezocht, en voor de winter zal dat niet anders zijn: de tickets vliegen dan ook razendsnel de deur uit. Voor 27,50 euro waan je je het hele weekend in circussferen, maar dan met een winters tintje.

  1. HERFSTDRIFT (25 NOVEMBER, NIJMEGEN)

Op 25 november wordt in Nijmegen de herfst gevierd: immers één van de gezelligste seizoenen van het jaar! Terwijl de bladeren vallen kan je bij zeven verschillende (overdekte!) podia dansen, keus in overvloed dus. Een kaartje koop je vanaf 32,05 euro, maar je kunt ‘m naar wens upgraden, mocht je liever een beukenboom dan tamme kastanje zijn.

  1. VALHALLA (23 DECEMBER, AMSTERDAM)

Dat magie óók in de winter gecreëerd kan worden bewijst Valhalla maar al te goed: de RAI wordt dan omgetoverd tot een spectaculair circus. Je kan prima vertoeven in het reuzenrad, maar je ook storten op de poffertjes- of hotdogkraam, mocht je even klaar zijn met dansen. Voor een kaartje dok je 57,25 euro, maar hé: je bent dan wel onderdeel van ‘a bizarre ride’.

  1. SNEEUWBAL FESTIVAL (27 JANUARI, UTRECHT)

De site van Sneeuwbal zegt het al treffend: laat de vorst maar komen! Winterser dan dit festival ga je het waarschijnlijk niet krijgen. Zelfs de dresscode is compleet in stijl – zo kan je met gemak je skipak van de zolder halen of felgekleurde handschoenen scoren. Die outfit komt goed van pas wanneer je die braadworst, Gluhwein of warme chocomelk in de wacht sleept. Voor 32,35 euro ben je erbij in park Transwijk!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.