gezicht seksdrift

De 12 meest sexy vrouwelijke lichaamsdelen

Als we bedenken wat mannen het meest sexy vinden aan de vrouw, komen we al snel op borsten of de billen. Toch blijkt dit niet waar te zijn.

Hier een opsomming van de 12 meest sexy lichaamsdelen van de vrouw

1. Ogen: Met een blik doe je de wereld stilstaan. Ze zeggen niet zomaar: ‘liefde op het eerste gezicht’.

2. Mond: Wil je een man van de kaart brengen dan lik je maar eens over je lippen of bijt er zelfs in. Met de mond kan je op allerlei manieren communiceren.

3. Kont: Net als de borsten heeft ook de poep een grote aantrekkingskracht tot de mannen.

4. Borsten: Niet echt verwonderlijk. Mannen houden van borsten.

5. Heupen: Onze heupen laten we te voorschijn komen tijdens de warme dagen. Mannen zijn ons dankbaar als we ze laten zien in onze bikini’s, rokjes en shortjes.

6. Sleutelbeen: Ook het sleutelbeen is een aangename plaats om eens een halte te houden voor een kus.

7. Buik: Het maakt niet uit of er enkele spieren zijn. Het gaat mannen gewoon om de zachte huid op de buik. En natuurlijk ook een seksistische verklaring: De buik ligt tussen de borsten en de vagina.

8. Rug: Als je het hoofd van de man op hol wil brengen, dan strek je je rug maar eens. Wedden dat hij met zijn gedachten meteen ergens anders zit.

9. Vagina: Sommige mannen houden van borsten, anderen dan weer van de anus. Maar elke man heeft graag een vagina.

10. Knieholte: Een knie en de knieholte lijken niet meteen een sexy lichaamsdeel. Maar daar gaat het ook helemaal niet om. Het is de gevoeligheid van de knieholte die het allemaal sexy maakt.

11. Enkels/voet: Vele mensen vinden voeten maar een vies lichaamsdeel. Maar toch vinden de mannen het fascinerend.

12. Oren/Oorlellen: Een verleidelijke spot om aan te raken tijdens het kussen.

Bron: HLN

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.