succesvol speeddaten

Datingtips van barman Victor uit First Dates

De zoektocht naar de liefde gaat voor veel mensen over grillige paden. Gelukkig begint maandag de Nederlandse uitvoering van ‘First Dates’ weer. Barman Victor en maître Sergio praten erover in ‘Pauw’. 

Het duo heeft zelf veel geleerd over relaties door het kijken naar ándermans datingperikelen.

Verkeerde verwachtingen

Volgens Sergio Vyent en Victor Abeln beginnen veel mensen een date met verkeerde verwachtingen. Sergio: “Het is vaak de eerste reactie. Mensen hebben een bepaald beeld, of een bepaalde wens.” Victor ziet dat mensen tijdens dates vaak maar gaan drinken om ongemakkelijke situaties voor te zijn, wat natuurlijk volkomen averechts werkt. “Bij ons gaan ze eerder levellen. Dan zien ze zelf opeens waarom ze gematcht zijn.” Sergio: “Wij geven de mensen de ruimte, alle ingrediënten om hopelijk de liefde te laten bloeien.”

Succeskoppels

Jeroen Pauw biechtte op dat hij nog nooit een blind date heeft gehad. Andries en Katy wél, net als Merijn en Lisanne, die elkaar ontmoetten tijdens het programma. Hoewel de dates zeker niet volgens het boekje verliepen, werden ze tóch een stel. Katy en Andries hadden maar een paar minuten nodig voor ze merkten dat ze ondanks hun scepsis tóch een match waren. Ze zijn nu drie weken samen en dolverliefd. Katy: “Maar je weet niet hoe de toekomst verloopt.” Lisanne en Merijn vielen meteen als een blok voor elkaar. Lisanne: “Het was toch het totaalplaatje.”

Victor

Het optreden van Victor – die zegt dat hij zelf niet meer date, maar wél heel gelukkig is- viel behoorlijk in de smaak bij de kijkers. Hij had ook nog een tip voor dolende daters: “Gewoon senang met jezelf zijn.

 

 

Bron: Lindanieuws

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam