succesvol speeddaten

Datingtips van barman Victor uit First Dates

De zoektocht naar de liefde gaat voor veel mensen over grillige paden. Gelukkig begint maandag de Nederlandse uitvoering van ‘First Dates’ weer. Barman Victor en maître Sergio praten erover in ‘Pauw’. 

Het duo heeft zelf veel geleerd over relaties door het kijken naar ándermans datingperikelen.

Verkeerde verwachtingen

Volgens Sergio Vyent en Victor Abeln beginnen veel mensen een date met verkeerde verwachtingen. Sergio: “Het is vaak de eerste reactie. Mensen hebben een bepaald beeld, of een bepaalde wens.” Victor ziet dat mensen tijdens dates vaak maar gaan drinken om ongemakkelijke situaties voor te zijn, wat natuurlijk volkomen averechts werkt. “Bij ons gaan ze eerder levellen. Dan zien ze zelf opeens waarom ze gematcht zijn.” Sergio: “Wij geven de mensen de ruimte, alle ingrediënten om hopelijk de liefde te laten bloeien.”

Succeskoppels

Jeroen Pauw biechtte op dat hij nog nooit een blind date heeft gehad. Andries en Katy wél, net als Merijn en Lisanne, die elkaar ontmoetten tijdens het programma. Hoewel de dates zeker niet volgens het boekje verliepen, werden ze tóch een stel. Katy en Andries hadden maar een paar minuten nodig voor ze merkten dat ze ondanks hun scepsis tóch een match waren. Ze zijn nu drie weken samen en dolverliefd. Katy: “Maar je weet niet hoe de toekomst verloopt.” Lisanne en Merijn vielen meteen als een blok voor elkaar. Lisanne: “Het was toch het totaalplaatje.”

Victor

Het optreden van Victor – die zegt dat hij zelf niet meer date, maar wél heel gelukkig is- viel behoorlijk in de smaak bij de kijkers. Hij had ook nog een tip voor dolende daters: “Gewoon senang met jezelf zijn.

 

 

Bron: Lindanieuws

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

woede gezondheid
By Margret ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.
daten met klein budget
By Moniek ·
17 november 2021

Daten met een klein budget

Heb je het in je uppie niet al te breed en niet veel geld om dure, spectaculaire dates te plannen? Geen nood, we hebben een paar tips voor je verzameld zodat jij je datingbudget onder controle houdt en toch optimaal geniet!
By Tijmen ·
16 november 2021

Wetenschappelijk beproefde tips voor meer zelfvertrouwen tijdens speeddaten

slow seks goed relatie
By Moniek ·
2 november 2021

Mobiele telefoon verziekt seksleven

Binnenkort een spannende date? Zet je telefoon even op stil voordat je met elkaar het bed induikt. Zo’n 75 procent van de Nederlandse mannen en vrouwen hebben er namelijk een gruwelijke hekel aan als de mobiele telefoon afgaat tijdens een vrijpartij.
thuis daten
By Margret ·
29 oktober 2021

Alleenstaande ouder date niet minder door kinderen

Alleenstaande ouder denkt nog wel aan seks en maakt er werk van in de vorm van daten? Zeker. Kinderen lijken hierin niet te hinderen. Pas vanaf bepaalde leeftijd.
succesvol daten
By Margret ·
28 oktober 2021

Wat draag je op een (eerste) date?

De eerste date met je potentiële nieuwe vlam staat voor de deur. De voorbereidingen kunnen beginnen! Daar hoort natuurlijk het kiezen van de juiste outfit bij.