date tips bingo

Datingsites in actie voor Valentijn

Niemand kan het natuurlijk ontgaan zijn, Valentijn staat voor de deur! Omdat deze maand in het teken staat van Valentijn bieden een aantal datingsites de gehele maand februari acties!

 

Datingsites Actie Duur
Match4me 3 dagen gratis Gehele maand februari
50Plusmatch 3 dagen gratis Gehele maand februari
50Liefde 10 dagen voor €4,99 Gehele maand februari
Pepper 3 dagen gratis Gehele maand februari
Lexa  3 dagen gratis Gehele maand februari

 

Dating Tips

Datingstips in overvloed, maar waar weten ze nu beter ‘hoe het werkt’ dan bij een datingsite? Stel: je krijgt een leuk berichtje binnen op jouw profiel. Hoe zet je dat in 5 stappen om naar een leuke date? Zo!

Eerste Date

Zenuwslopend kan het zijn, zo’n eerste date. Dus om ervoor te zorgen dat jij cool, calm en utlra collected dat barretje, restaurant of koffietentje instapt geven we je 5 ingrediënten voor een ontspannen eerste date.

Single met Valentijn

Heb jij je zinnen gezet op een mooie, romantische of grappige liefdesverklaring met Valentijnsdag of leg jij je lot in handen van Cupido? Misschien moet je de liefde niet al te veel aan het toeval overlaten.. Daarom: leuke Valentijn tips voor singles!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam