Datingsite waarbij invulling van de date centraal staat

In Amerika is er een variant op de bekende dating-site op poten gezet. De focus ligt niet op profielen van potentiële date-partners maar op de invulling van de date zelf.

De website ‘How about we’ is op dit moment alleen op de Amerikaanse markt gericht. Op de website kun je unieke dating-activiteiten posten waarmee het er meer om gaat een leuke date te hebben, dan dat je ontelbare profielen door moet spitten, foto’s bekijkt en berichten beantwoordt.

Wanneer je je inschrijft, geef je aan wat voor soort dates je voorkeur hebben zoals concertbezoeken, strandwandelingen, cafébezoek etc. Ook worden er bepaalde vragen gesteld zoals: ‘Het belangrijkste wat mijn moeder je zou willen vertellen over mij’, of ‘Wat ik mee zou nemen om over te vertellen.’ Om zo ook je persoonlijkheid inzichtelijk te krijgen.

Voorbeelden van een date-voorstel is:
“How about we…try the new Indian street food restaurant then go to UO and make fun of ourselves in skinny jeans!” (San Francisco)

Lijkt de date je wat dan kun je dat aangeven met de “I’m Intrigued,” knop. De website is in beginsel gratis, maar wanneer je in wilt gaan op een date dan kost het je geld omdat je met een gratis account alleen maar kunt kijken.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?