Datingsite voor vegetarische singles

Wie alleen wil daten met iemand die er dezelfde eet- en voedingsgewoontes op nahoudt, heeft het nog moeilijker om een gepaste ‘match’ te vinden. De Amerikaanse saladbar ‘Just Salad’ heeft daar wat op gevonden en koppelt mensen op basis van hun eetgewoonten. Vooral vegetariërs zien heil in de nieuwe datingservice.

‘Just Salad’ is de eerste voedingsbar met datingservice. Via hun SaladMatch maken ze het mogelijk dat voedingsfreaks online hun profiel aanmaken en selecteren op basis van bepaalde voedingsgewoonten. Wie nu eenmaal met gezonde voeding bezig is, hoopt immers ook in de datingmarkt de man met dezelfde smaak terug te vinden.

Voorlopig heeft de saladbar enkel vestigingen in New York City en Hong Kong. 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?